![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hej I'm a freak RP. I love that kinda gier Bur reasonly mam nie grałeś w żadną .. Al gry mam jak 2-3 lat i grałem dla nich coraz Więc byłem woundering, jeśli któryś z was wiedział RP jakieś dobre gry, a nie do życia, oraz z dobrą Storyline i grafiki dzięki |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dla jakich platform? PS2 / 3, xbox/360 itp?
|
| |||
| |||
| ohhh przepraszam, tak mogę powiedzieć, że lepiej Komputer |
|
| |||
| |||
| Moim ulubionym jest Elder Scrolls IV: Oblivion. Z "Shivering Isles" Add-on. Ale będziemy wymagać silny komputer i uruchomić go z oczu kandyzowanego. Istnieje również Guild Wars: Eye of the North. Jest to rozszerzenie chociaż musisz jeden z pozostałych 3 gry Guild Wars, aby móc go odtworzyć. I'd sugerują "Prophecies", ponieważ prowadzi gdzie wykluczony. I Lord of the Rings: Battle for Middle Earth II. Istnieje wiele RPG online możesz grać również.
__________________ wysłuchane wow jest lepszym pigułki antykoncepcyjne, to nie żart Grałam RS za 2-3 lat i 2 tygodnie po zatrzymaniu Zgubiłem moje dziewictwo. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| KOTOR.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Nie jestem poszukuje wszelkich gier online, jak Guild Wars, a ja raz zagrał Guild Wars, grafika i animacje są dobre, ale nie mogę stanąć do gry anymore. |
|
| |||
| |||
| Można również wypróbować niektóre serwery w San Andreas Multiplayer, znajdziesz wiele serwerów na Roleplay tam. Na większości serwerów Roleplay można ubiegać się o pracę, na przykład, może stać się pewnego rodzaju funkcjonariusz policji, a patrole na ulicach. Można stać się noszowy, doktor, strażakiem, można również dołączyć ulicy gangów, na przykład, Bloods i Crips. Jest wiele zabawy, należy spróbować. Check out sa-mp.com |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja polecam Oblivion.
| |||
| |||
| Wiem, że to kilka lat, ale Rycerze Starej Republiki 1 i 2 są fantastyczne. Great storylines, grafika i bardzo immersive. Jeśli chcesz coś nowszego musiałoby mu Oblivion. |
|
| |||
| |||
| Oblivion jego wielkie i zgadzam się dreszcze isle ekspansja jest wielki ive dostał dużo więcej niż 150 godzin gry z niego, ponieważ jest tak wiele do zrobienia, nawet jeśli jej tylko kicks! |