mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > PC & Console Jocuri

Register

Cel mai bun RP?

Reply

Thread Tools
Old 30 ianuarie 2008, 04:13
Grupul de stat

Hei

Sunt un RP ciudat.
Îmi place un pic de jocuri
Ghimpe reasonly, nu am jucat nici unul .. Al de jocuri, am este ca 2-3 ani, şi le-am jucat vreodată pentru
Deci, am fost woundering, dacă niciunul dintre voi ştia orice bun RP jocuri, nu pentru a vechi, şi cu o bună Storyline, şi grafică

mulţumesc
Old 30 ianuarie 2008, 09:05
Grupul de donator

Pentru care platforma?

PS2 / 3, xbox/360 etc?

-Kanoakavirus

Sistemul meu: Zoomy

Procesor (e):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Plăci de bază:
Asus P5K Premium
Memorie RAM:
2GB stăpânitor 8500
Placă grafică (e):
BFG 8800GT
Placă de sunet:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (e):
3.35TB int depozitare. 2TB int stocare
Optical Drive (e):
LG GGC H20L
Cauza / PSU:
Enermax 720w
Răcire:
AC7
Network / Internet:
Monitor (e):
245B, 931B (Samsung)
Sistem de operare (e):
Vista 32P
Old 30 ianuarie 2008, 13:45
Grupul de stat

ohhh scuze, da am mai spune că

Computer
Old 30 ianuarie 2008, 22:18
Grupul de donator

Meu personal este de preferat cel Bătrân defilaţi cu IV: uitare. Cu "frisoane Isles" add-on.

Dar veţi solicita un musculos PC să îl rulaţi cu ochi bomboane.

Există, de asemenea, Guild Wars: Eye de Nord. Aceasta este o extindere deşi atât veţi avea nevoie de una dintre celelalte 3 jocuri Guild Wars pentru a putea să-l joace. Aş sugera "Prophecies" ca acest desfăşoară de unde a rămas. Şi Domnul a Inele: Batalia pentru Middle Earth II.

Există numeroase online RPG puteţi reda, de asemenea.

-Kanoakavirus
Old 30 ianuarie 2008, 22:29
Grupul de donator

Kotor.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "

Sistemul meu: 日夏子

Procesor (e):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Plăci de bază:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Memorie RAM:
2GB Patriot Extreme Performance
Placă grafică (e):
PNY 8800GTS 320MB
Placă de sunet:
Sound Blaster Xtremegamer 7.1
Hard Drive (e):
80GB + 500GB
Optical Drive (e):
2x SATA
Cauza / PSU:
Antec 900 620 W Aerocool zeroDBA
Răcire:
4x 120mm Yate-cufundar + 200mm sus
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Sistem de operare (e):
Windows XP + 7
Old 31 ianuarie 2008, 06:29
Grupul de stat

Nu sunt căutaţi pentru orice jocuri online, la fel ca Guild Wars, şi o dată am jucat Guild Wars, de grafică şi animaţii sunt bune, dar nu pot sta mai juca jocul.
Old 1 februarie 2008, 19:55
Noile state Group

Ai putea de asemenea să încercaţi unele servere de pe San Andreas Multiplayer, veţi găsi o mulţime de roleplay serverele pe acolo. Pe cele mai multe servere de roleplay tine s-ar putea aplica pentru locuri de muncă, de exemplu, ai putea deveni un fel de un ofiţer de poliţie, şi patrula pe străzi. Ai putea deveni un Paramedic, doctor, pompier, ai putea de asemenea să se alăture bandele de stradă, de exemplu, Bloods sau Crips. Este multa distractie, ar trebui să-l încercaţi.

Check out sa-mp.com
Old 9 februarie 2008, 08:24
Grupul de donator

Aş recomanda uitare.
Am în jur de 150 oră din acesta.
Poate pentru ca i suge la jocuri.
Dar este mare şi foarte frumos şi distractiv.

Sistemul meu: CammyD lui 1337 de maşini!

Procesor (e):
Plăci de bază:
Memorie RAM:
Placă grafică (e):
8800 GTS
Placă de sunet:
Hard Drive (e):
1 x 250GB, 2 x 500GB
Optical Drive (e):
Cauza / PSU:
Răcire:
Network / Internet:
Monitor (e):
Sistem de operare (e):
Old 9 februarie 2008, 18:12
Noile state Group

Ştiu că sunt câţiva ani, dar cavalerii din Vechiul Republica 1 & 2 sunt fantastice. Marea storylines, grafică şi foarte immersive. Dacă ai vrut ceva mai nou ar trebui să fie uitare.
Old 18 februarie 2008, 08:52
Grupul de stat

Uitare său mare şi sunt de acord cu frisoane insulă de expansiune este mare ive luat mult mai mult de 150 de ore de joc de el ca este atât de multe de făcut, chiar dacă ei, doar pentru lovituri!
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.