![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hej Som RP úchyl. Miluju to trochu z hry Bur reasonly som nemala žiadne hral .. Al hry, mám je rád 2-3 rokov, a já jim hrál na veky Takže som bol woundering, ak ktorýkoľvek z vás poznal nejaké dobré RP hry, nie je to staré, a so silným príbehom a grafický vďaka |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| , Pre ktoré platformy? PS2 / 3, etc xbox/360?
|
| |||
| |||
| Ohhh ľúto, jo jsem lepšie povedať, že Počítač |
|
| |||
| |||
| Môj osobný obľúbené je Elder zvitky IV: zabudnutia. S 'odprýskávání Isles' Add-on. Ale budete požadovať svalnatý ks spúšťať s okom cukríky. Existuje aj Guild Wars: Eye of Sever. Jedná sa o rozšírenie keď to budete potrebovať jeden z ďalších 3 Guild Wars hier, aby mohli hrať. I'd naznačujú 'proroctvá', pretože to so sebou nesie, kde bolo prerušené. A Pán prsteňov: Bitka o Blízkom Earth II. Existuje mnoho online RPG môžete hrať rovnako.
__________________ Poèul wow je lepšie potom antikoncepčné pilulky, žiadny vtip som hral rs na 2-3 roky a 2 týždne potom, čo som sa zastavil aj stratila panenstva. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kotor.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Nejsem hľadali akékoľvek on-line hry, ako napríklad Guild Wars, a raz som hral Guild Wars, grafické a animácie sú dobré, ale nemôžem postaviť hru hrať ešte. |
|
| |||
| |||
| Môžete tiež vyskúšať niektoré servery na San Andreas Multiplayer, nájdete veľa role serverov na tu. Na väčšine serverov role môžete požiadať o pracovné miesta, napríklad, ty by sa mohli stať nejaký policajný úradník, a hliadky v uliciach. Ty by sa mohol stať zdravotník, doktor, hasič, môžete tiež pripojiť pouličné gangy, napríklad krv alebo Crips. Je to veľa zábavy, mali by ste si to vyskúšať. Pozrite sa sa-mp.com |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Chtěl bych odporučiť zabudnutia.
| |||
| |||
| Viem, že ste niekoľko rokov, ale Rytieri zo Starej republiky č 1 a 2 sú fantastické. Veľká storylines, grafiku a veľmi immersive. Ak ste chcel niečo novšieho, že by musela byť zabudnutia. |
|
| |||
| |||
| Zabudnutie jeho veliký a súhlasím s odprýskávání Isle expanzia je skvelá IVE dostal oveľa viac než 150 hodín prehrávania z toho, ako je to ešte veľa práce, aj keď len pre jeho kopy! |