![]() |
|
| |||
| |||
| Еј Ја сам РП наказа. Волим да кинд игара Чичак реасонлы, нисам играо било које .. Ал у играма, као што сам је 2-3 година, а играо сам их заувек Тако сам био уоундеринг, ако је било који од те момачки знао сваком добром РП игара, не стара, и са добром причом, и графички хвала |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| За које платформе? ПС2 / 3, ксбокс/360 итд?
|
| |||
| |||
| оххх жао, да сам боље рећи да је Рачунар |
|
| |||
| |||
| Мој лични омиљена је старији Сцроллс ИВ: Заборав. Са 'тресавице Острва' Адд-он. Али ћете захтевају јак ПЦ за покретање са ока бомбона. Постоји такође Гуилд Уарс: Еые оф Нортх. Ово је ипак експанзију тако да ћете морати једну од других 3 Гуилд Уарс игре да бисте могли играти га. Хтео предлажемо "пророчанства", јер то носи на којој је заустављено. И Господар прстенова: Битка за Миддле Еартх ИИ. Постоји много онлине РПД можете играти као добро.
__________________ Чуо Уоу је боље контрацептив онда пилула, ниједан виц сам играо РС за 2-3 година и 2 недеље након што сам престао Изгубио сам невиност. -Каноакавирус |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Котора.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Им 'не хандсоме за било који онлине игре, попут цех ратови, а ја некад играо цех ратови, графичке и анимације су добри, али ја не могу да стоје игре играју више. |
|
| |||
| |||
| Можете испробати и неке сервере на Сан Андреас Мултиплаыер ћете наћи пуно ролеплаы сервер на тамо. На већини ролеплаы серверима могли применити за посао, на пример, могли бисте постати некакву један полицајац, а патролирају улицама. Могло би постати болничара, лекар, ватрогасац, можете придружити стреет бандама, на пример, Блоодс и Црипс. Ит'с лоадс оф фун, можете покушати. Цхецк оут СА-мп.цом |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ја бих препоручио Заборав.
| |||
| |||
| Знам да си пар година, али Книгхтс оф Стари Републиц 1 & 2 су фантастично. Греат сторылинес, графику и врло иммерсиве. Да те оскудица за нешто новије морало би се заборави. |
|
| |||
| |||
| Заборав његова велика и слажем се тресавице острво експанзија је супер иве је добио много више од 150 сати играња ван га како је толико да чак и ако је само због својих Кицкс! |