![]() |
|
| |||
| |||
| Ей Я урод RP. Мені подобається, що цікаве ігор Бур reasonly, я ще не відіграють якої-небудь .. Аль-ігри, в мене є, як 2-3 років, і я грав його навіки Так що я був woundering, якщо будь-який з вас, хлопці знали будь-яку гарну гру Р.П., не старий, і з гарним сюжетом, і графічний спасибо |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Для яких платформ? PS2 / 3, xbox/360 і т.д.?
|
| |||
| |||
| Ohhh На жаль, так я краще сказати, що Комп'ютер |
|
| |||
| |||
| Мій особистий улюблений є Elder Scrolls IV: Oblivion. При включенні опції "Shivering Isles 'Add-On. Але ви вимагають м'язистий ПК для запуску з Eye Candy. Там також Guild Wars: Eye Півночі. Це розширення, хоча так що вам потрібна одна з іншої 3 ігор Guild Wars щоб мати можливість грати. Я пропоную пророцтва ", як це несе від того, де воно було перервано. І Володар кілець: Битва за Середзем'я II. Там численних онлайн RPG ви можете зіграти так само.
__________________ чув Wow є кращою контрацепції, то пігулки, не жарт я грав RS протягом 2-3 років, і через 2 тижні після того, як я зупинив я втратив свою невинність. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Котор.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Я не шукаю для будь-якого онлайн ігор, як війни гільдії, і я колись грав Guild Wars, графічні та анімації є хорошими, але я терпіти не можу гру більше. |
|
| |||
| |||
| Можна також спробувати деякі сервери San Andreas Multiplayer, ви знайдете багато Roleplay сервери там. В більшості серверів рольовій грі ви можете влаштуватися на роботу, наприклад, ви могли б стати свого роду поліцейський і патрулюють вулиці. Ви можете стати фельдшер, лікар, пожежний, ви також можете приєднатися до вуличними бандами, наприклад, Bloods і Crips. Це навантажень весело, ви повинні спробувати. Від'їзд SA-mp.com |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я б рекомендував Oblivion.
| |||
| |||
| Я знаю, що вони декілька років, але Лицарі Старої Республіки 1 & 2, фантастичним. Великий сюжету, графіки і дуже захоплюючий. Якщо ви хотіли щось новіше воно має бути Oblivion. |
|
| |||
| |||
| OBLIVION своєю великою і я згоден, тремтячи Isle розширення великого Ive отримали набагато більше, ніж 150 годин гри з неї як є так багато треба зробити, навіть якщо її просто на ноги! |