![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Знам, че Xbox 360 е по-добра графика от PSP, но те могат да отидете онлайн. На PSP можете да го понижена до версия, която Ви позволява да играят ISOs и гражданските организации в картата с памет! Xbox 360 има hardrive, който ви позволява да поставите игри върху hardrive, така че може да играе ги там. Но въпросът е, което е по-добре |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Xbox 360 от далеч, PSP е преносим, имах една за една седмица и се продават, но съм имал 360, тъй като в деня на освобождаването
| |||
| |||
| YH, но и какво от това, ако е страна PSP проведе защо Xbox 360 е по-добре! (можете DONT смисъл) |
|
| |||
| |||
| защото един е за ръчни преносими играят с намалена графика и разчитат на по батерията, онлайн игра е лоша, игри, са бедни. Xbox 360 е игрив конзола със зашеметяващ графики, най-добрия онлайн общност и играят, отлични игри, както и целия пазар онлайн място за изтегляне на игри и филми. Ако питате мен, сравняващо едно PSP на 360 е доста излишни |
|
| |||
| |||
| Да, но честно точка на преносим PSP може да има много приспособления към: а 1,3 мегапиксела камера, интернет радио, телевизия пристанище и т.н.! |
|
| |||
| |||
| и Xbox може да има камера, клавиатура, DVD възпроизвеждане, поточно видео от онлайн, MSN Messenger, пратеник клавиатура и др |
|
| |||
| |||
| Добре добра точка благодаря за да ми казваш, че Xbox е по-добре, отколкото PSP. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 360 от далеч ..... PSP е добре за какво е, но не е в същата лига като 360.
| |||
| |||
| Благодарение philthomas, OK, Xbox 360 isn't в същата лига като PSP PSP, но все още е добър преносим конзола за какво е то. |
|
| |||
| |||
| Мда ... като преносим, това е добре. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Xbox да Blu-Ray | gaza14 | PC & конзолата Gaming | 4 | 2-ро Апр 2008 15:32 |
| Използване на XBox Live? | Алекс | PC & конзолата Gaming | 1 | 5-и парламентарен Jan 2008 05:10 |
| Xbox Ultimate | Macmac508 | PC & конзолата Gaming | 1 | 21 Дек 2007 19:53 |
| Xbox (O) modded | madigan91 | PC & конзолата Gaming | 4 | 5-и парламентарен Дек 2007 15:17 |
| Xbox 360 и PS3 | emmaonline | PC & конзолата Gaming | 3 | 14 Март 2007 10:24 |
| Нишка Инструменти | |
| |