![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Vím, že Xbox 360 má lepší grafiku než psp ale mohou jít i na internetu. Na PSP si můžete nechat downgrade na verzi, která vám umožňuje hrát ISO a CSO na paměťovou kartu! Xbox 360 má hardrive, které vám umožní dát hry do hardrive takže můžete hrát ho zde. Ale je otázkou, která je lepší |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Xbox 360 zdaleka, psp je do ruky, měl jsem jeden celý týden, a prodala ho, ale já jsem měl 360, protože v den propuštění
| |||
| |||
| YH ale pokud ano, co je psp ruční proč je Xbox 360 lepší! (dont vás smysl) |
|
| |||
| |||
| protože je pro kapesní přenosnou hru s omezenou grafikou a spolehnout se na baterii, online hra je špatná, hry jsou špatné. Xbox 360 je herní konzole, s ohromující grafikou, nejlepší on-line komunity a hrát, výborné hry, a celý trh online stahovat hry a filmy. pokud se zeptáte mě porovnává psp na 360 je docela redundantní |
|
| |||
| |||
| Ano, ale reálné místo pro kapesní PSP může mít mnoho gadgets: a 1,3 megapixelovým fotoaparátem, internetové rádio, TV port a tak dále! |
|
| |||
| |||
| a xbox může mít fotoaparát, klávesnice, přehrávání DVD, stream videa z internetu, MSN Messenger, messenger klávesnice ect |
|
| |||
| |||
| Ok dobrý bod, díky za to, aby říkala mi, že Xbox je lepší, než psp. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 360 daleko ..... PSP je dobrý, co to je, ale ne ve stejné lize jako 360.
| |||
| |||
| Díky philthomas, ok Xbox 360 isnt ve stejné lize jako psp psp, ale je stále ještě dobrý kapesní konzoli, co to je. |
|
| |||
| |||
| Jo ... jako kapesní, je to v pohodě. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Xbox získat blu-ray | gaza14 | PC a herní konzole | 4 | 2. dubna 2008 15:32 |
| Použití XBox Live? | alex | PC a herní konzole | 1 | 5. ledna 2008 05:10 |
| Xbox Ultimate | Macmac508 | PC a herní konzole | 1 | 21. prosinec 2007 19:53 |
| Xbox (O) modded | madigan91 | PC a herní konzole | 4 | 5. prosince 2007 15:17 |
| Xbox 360 nebo PS3 | emmaonline | PC a herní konzole | 3 | 14. březen 2007 10:24 |
| Thread Nástroje | |
| |