![]() |
|
| |||
| |||
| Γνωρίζω ότι η κονσόλα Xbox 360 έχει καλύτερα γραφικά από psp αλλά μπορούν και οι δύο να συνδεθείτε στο Internet. Κατόπιν μπορείτε να έχετε psp θα υποβαθμιστεί σε μια έκδοση που σας επιτρέπει να παίξετε και ΙΣΩΣ ΟΚΠ στην κάρτα μνήμης! Xbox 360 έχει ένα hardrive που σας επιτρέπει να θέσει τα παιχνίδια στην hardrive ώστε να μπορείτε να παίξετε από τους εκεί. Αλλά το ερώτημα είναι που είναι καλύτερα |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Xbox 360 με μεγάλη διαφορά, το PSP είναι μια φορητή, είχα ένα για μια βδομάδα και το πούλησε, αλλά έχω το 360, δεδομένου ότι είχε την ημέρα της απελευθέρωσης
| |||
| |||
| YH αλλά αν ναι, ποιο είναι το psp φορητού γιατί είναι Xbox 360 καλύτερα! (dont σας κάνει αίσθηση) |
|
| |||
| |||
| γιατί το χέρι είναι για φορητές παίξει με μειωμένη γραφικών και βασίζονται σε μια μπαταρία του, online παιχνίδι είναι φτωχοί, τα παιχνίδια είναι κακές. Xbox 360 είναι μια κονσόλα παιχνιδιών με την αναισθητοποίηση τα γραφικά, το καλύτερο και να παίξετε online κοινότητα, εξαιρετική παιχνίδια, και μια ολόκληρη αγορά online για να "κατεβάσετε" παιχνίδια και ταινίες. Αν με ρωτήσεις σύγκριση του psp σε 360 είναι μάλλον περιττό |
|
| |||
| |||
| Ναι, αλλά το σημείο δίκαιη χειρόφερτων psp μπορεί να έχει πολλά εργαλεία για να: α κάμερα 1,3 megapixel, internet ραδιόφωνο, τηλεόραση λιμάνι και ούτω καθεξής! |
|
| |||
| |||
| και το Xbox μπορεί να έχει μια κάμερα, πληκτρολόγιο, αναπαραγωγή DVD, ροή βίντεο από online, MSN Messenger, messenger πληκτρολόγιο ect |
|
| |||
| |||
| Ok καλό σημείο για χάρη μου έλεγαν ότι είναι καλύτερο από το Xbox psp. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 360 κατά πολύ ..... PSP είναι καλή για αυτό που είναι, αλλά δεν είναι στην ίδια κατηγορία όπως το 360.
| |||
| |||
| Χάρη philthomas, ok Xbox 360 isn't στην ίδια κατηγορία όπως το psp psp αλλά εξακολουθεί να είναι μια καλή κονσόλα χειρός για τι είναι. |
|
| |||
| |||
| Ναι ... όπως το χέρι, είναι ωραία. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Xbox να blu-ray | gaza14 | PC & Console Gaming | 4 | 2 Απρ 2008 15:32 |
| Χρησιμοποιώντας το Xbox Live; | alex | PC & Console Gaming | 1 | 5 Jan 2008 05:10 |
| Xbox Ultimate | Macmac508 | PC & Console Gaming | 1 | 21 Δεκ. 2007 19:53 |
| Xbox (Π) modded | madigan91 | PC & Console Gaming | 4 | 5 Δεκ. 2007 15:17 |
| Xbox 360 ή PS3 | emmaonline | PC & Console Gaming | 3 | 14 Μαρ 2007 10:24 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |