![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Znam da je Xbox 360 ima bolju grafiku od psp, ali oni mogu ići oba online. Na psp možete ga downgraded to verziju koja vam omogućuje da igrate ISO i CSOs na memorijsku karticu! Xbox 360 ima hardrive koji vam omogućuje da stavite na hardrive igre tako da možete igrati ih ima. Ali pitanje je koji je bolji |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Xbox 360 daleko, PSP je ručni, imao sam jedan za tjedan dana i prodao ga, ali sam imala 360 od dana oprosne
| |||
| |||
| Yh ali ako je tako što je psp ruke održana zašto je Xbox 360 bolje! (vi dont smisla) |
|
| |||
| |||
| jer je za ručni prijenosni igrati sa smanjenom grafike i osloniti na bateriju, online igranje je loša, igre su siromašni. Xbox 360 igre utješiti je s fantastične grafike, najbolje online zajednica i igrati, odlične igre, i cijeli pijaca online preuzeti igre i filmove. ako mene pitate usporedbom jedan psp do 360 je ljepušan blagoglagoljiv |
|
| |||
| |||
| Da, ali fer bod ručni psp može imati mnoge gadgete za: a 1,3 megapixel kamera, internet radio, TV priključak i tako dalje! |
|
| |||
| |||
| i Xbox može imati fotoaparat, tipkovnica, DVD reprodukcija, streaming videos from online, MSN Messenger, Messenger tipkovnica itd. |
|
| |||
| |||
| Ok hvala za dobre točke govore mi da je bolje od Xbox PSP. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 360 daleko ..... PSP je dobro što je to, ali nije u istoj ligi kao i 360.
| |||
| |||
| Hvala philthomas, ok Xbox 360 nije u istoj ligi kao psp psp, ali je još uvijek dobar ručnih konzola za ono što je. |
|
| |||
| |||
| Yep ... kao ručni, to je u redu. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Xbox da bi Blu-ray | gaza14 | PC & konzole Igre | 4 | 2. travanj 2008 15:32 |
| Korištenje Xbox Live? | alex | PC & konzole Igre | 1 | 5. siječanj 2008 05:10 |
| Xbox Ultimate | Macmac508 | PC & konzole Igre | 1 | 21. prosinac 2007 19:53 |
| Xbox (O) modded | madigan91 | PC & konzole Igre | 4 | 5. prosinac 2007 15:17 |
| Xbox 360 ili PS3 | emmaonline | PC & konzole Igre | 3 | 14. ožujak 2007 10:24 |
| Thread Tools | |
| |