![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Tudom, hogy az Xbox 360 már jobb, mint a grafika psp de ezek is megy online. A psp akkor azt le a verzió, amivel játszani ISO és CSO a memóriakártyán! Xbox 360 van hardrive, amivel fel rá a játékok hardrive így játszani õket oda. A kérdés azonban az, amely jobban |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| xbox 360 messze psp egy kéziszámítógép, volt egy hétig, és eladta, de én már a 360, mivel a kibocsátás napján
| |||
| |||
| YH de ha igen, mi az a PSP kézben tartott, hogy miért is az Xbox 360 jobban! (ön dont értelme) |
|
| |||
| |||
| mivel egy kézben van a hordozható játszanak a csökkent grafika és hivatkozhat van egy elem, az online játék szegények, játékok szegény. Az Xbox 360 konzolt a játékok a kábítást grafika, a legjobb online közösség, és a játék, kiváló játékokat, és egy egész piacon az online játékokat és filmeket. Ha engem kérdezel összehasonlítjuk a PSP-360 elég redundáns |
|
| |||
| |||
| Igen szép pontot, de a kézi psp is sok gadgets: a 1,3 megapixeles kamera, internetes rádió, a kikötő, és így tovább! |
|
| |||
| |||
| és az xbox is a kamera, a billentyűzet, a DVD-lejátszás, a videó stream-online, msn messenger, messenger billentyűzet ect |
|
| |||
| |||
| Ok jó pont köszönet mondani, hogy az Xbox jobb, mint a PSP. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 360 messze ..... PSP az jó, mi az, de nem ugyanabban a ligában, mint a 360.
| |||
| |||
| Köszönet philthomas, ok Xbox 360 isnt ugyanabban a ligában, mint a PSP, de a PSP még egy jó kézi konzol, ami van. |
|
| |||
| |||
| Aha ... a kézben, rendben van. |
![]() |
|
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Xbox, hogy a Blu-ray | gaza14 | PC és konzol játékok | 4 | 2. április 2008 15:32 |
| Xbox Live használata? | alex | PC és konzol játékok | 1 | 5. január 2008 05:10 |
| Xbox Ultimate | Macmac508 | PC és konzol játékok | 1 | 21. december 2007 19:53 |
| Xbox (O) modded | madigan91 | PC és konzol játékok | 4 | 5. december 2007 15:17 |
| Xbox 360 vagy PS3 | emmaonline | PC és konzol játékok | 3 | 14. március 2007 10:24 |
| Téma eszközök | |
| |