![]() |
|
| |||
| |||
| אני יודע את זה Xbox 360 יש גרפיקה טובה יותר מאשר PSP, אבל הם יכולים ללכת הן באופן מקוון. על PSP אתה יכול לקבל אותה מטה ל גירסה המאפשר לך לשחק ISOs ו CSOs על כרטיס הזיכרון! Xbox 360 יש hardrive זה מאפשר לך לשים משחקים על גבי hardrive כדי שתוכל לשחק מחוץ להם שם. אבל השאלה היא שהוא טוב יותר |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Xbox 360 על ידי רחוק, PSP הוא כף יד, יש לי אחת לשבוע או מכר את זה אבל אני כבר היה 360 מאז יום שחרור
| |||
| |||
| Yh אבל אז מה אם PSP הוא החזיק ביד מדוע Xbox 360 יותר טוב! (אתה dont הגיוני) |
|
| |||
| |||
| כיוון כף יד מיועד לשחק עם נייד מוקטן של גרפיקה ו מסתמכים על הסוללה באינטרנט לשחק גרועה, הם משחקים גרועים. Xbox 360 היא קונסולת משחקים עם גרפיקה מדהימה, הטובה ביותר קהילה מקוונת ולשחק, משחקים מעולה, ואת כל שוק מקוון כדי להוריד משחקים סרטים. אם אתה שואל אותי משווה של PSP ל 360 הוא די מיותר |
|
| |||
| |||
| כן אבל סביר הצבע כף יד PSP יכולות להיות רבות על גאדג 'טים: מצלמה של 1.3 megapixel, Internet Radio, יציאת טלוויזיה ועוד! |
|
| |||
| |||
| ואת Xbox יכול להיות מצלמה, מקלדת, DVD השמעה, להזרים קטעי וידאו המקוון, MSN Messenger, Messenger מקלדת ect |
|
| |||
| |||
| טוב בסדר תודה על הנקודה אומר לי את זה יותר טוב Xbox PSP. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 360 לפי רחוק ..... PSP טוב מה זה, אבל הוא לא באותה ליגה כמו 360.
| |||
| |||
| תודה philthomas, אישור Xbox 360 isn't, באותו ליגה כמו PSP PSP אבל היא עדיין טובה כף יד עבור קונסולת מה זה. |
|
| |||
| |||
| כן ... כמו כף יד, זה בסדר. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Xbox להגיע Blu-Ray | gaza14 | PC & קונסולת משחקים | 4 | 2nd אפריל 2008 15:32 |
| באמצעות Xbox Live? | אלכס | PC & קונסולת משחקים | 1 | ה -5 בחודש ינואר 2008 05:10 |
| Xbox Ultimate | Macmac508 | PC & קונסולת משחקים | 1 | 21st דצמבר 2007 19:53 |
| Xbox (O) modded | madigan91 | PC & קונסולת משחקים | 4 | ה -5 בחודש דצמבר 2007 15:17 |
| Xbox 360 או PS3 | emmaonline | PC & קונסולת משחקים | 3 | 14th מרץ 2007 10:24 |
| שרשרת כלים | |
| |