![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Žinau, kad "Xbox 360 yra geriau nei grafika PSP, bet jie gali ir internete. Apie PSP Jums jis gali būti pažemintas iki versijos, kuri leidžia jums žaisti NPO ir PVO į atminties kortelę! "Xbox 360" turi hardrive kad galite įdėti žaidimai ant hardrive todėl jūs galite žaisti ne ten. Tačiau kyla klausimas, kas yra geriau |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| iki šiol Xbox 360, PSP yra delninis, turėjau viena savaitę ir jį pardavė, bet man jau buvo 360, nes išleidimo dieną
| |||
| |||
| YH bet kol kas, jei PSP yra nešiojamas kodėl Xbox 360 geriau! (dont prasmės) |
|
| |||
| |||
| nes rankoje yra nešiojamų suvaidinti Riboto grafika ir pasitikėti naujo akumuliatoriaus, Online žaidimas prastas, žaidimai yra prasta. Xbox 360 žaidimų konsolės su nuostabiu grafika, geriausias internetinė bendruomenė, ir žaisti, puikus žaidimus ir visą rinką internete parsisiųsti žaidimų ir filmų. Jei Jūs klausiate manęs lyginti PSP 360 yra labai nereikalingas |
|
| |||
| |||
| Taip, teisingai tašką, tačiau rankoje PSP gali turėti daug dalykėlių į: 1,3 megapikselių kamera, interneto radijas, televizija uoste ir tt! |
|
| |||
| |||
| ir "Xbox" gali turėti kamera, klaviatūra, DVD grojimo, srautas video iš interneto, MSN Messenger, Messenger klaviatūra tt |
|
| |||
| |||
| Gerai, ačiū už gerą tašką man sako, kad "Xbox" yra geriau nei PSP. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 360 iki šiol ..... PSP yra geras, kas ji yra, tačiau nėra tos pačios lygos kaip 360.
| |||
| |||
| Ačiū philthomas, OK "Xbox 360" forget toje pačioje lygoje, kaip PSP, bet PSP yra dar geras rankinį konsolės kas tai yra. |
|
| |||
| |||
| Yep ... kaip rankinį, tai bauda. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Xbox gauti Blu-ray | gaza14 | PC & konsolės Žaidimai | 4 | 2 balandis 2008 15:32 |
| Naudodami Xbox Live? | Alex | PC & konsolės Žaidimai | 1 | 5 sausis 2008 05:10 |
| Xbox Ultimate | Macmac508 | PC & konsolės Žaidimai | 1 | 21 gruodis 2007 19:53 |
| Xbox "(O) modded | madigan91 | PC & konsolės Žaidimai | 4 | 5 gruodis 2007 15:17 |
| "Xbox 360 arba PS3 | emmaonline | PC & konsolės Žaidimai | 3 | Kovas 14, 2007 10:24 |
| Temos įrankiai | |
| |