![]() |
|
| |||
| |||
| Es zinu, ka Xbox 360 ir labāka grafika nekā psp bet tie var gan doties tiešsaistē. Par PSP varat to pazemināja līdz versija, kas ļauj atskaņot NSO un pilsoniskās sabiedrības organizācijām par atmiņas karti! Xbox 360 ir hardrive, kas ļauj nodot spēles uz hardrive lai Jūs varētu būt viņiem atslēgta. Bet jautājums ir, kas ir labāk |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Xbox 360 līdz šim, PSP ir rokas, man bija vienu nedēļu un pārdod, taču man bija 360, jo dienā presei
| |||
| |||
| YH bet tā darīt, ja psp ir rokas kāpēc Xbox 360 labāk! (Jūs dont jēgas) |
|
| |||
| |||
| jo rokas ir pārnēsājamu spēlēt ar kustību grafika un paļauties's on baterija, online spēles ir vāja, spēles ir nabadzīgi. xbox 360 ir spēļu konsole ar satriecošu grafiku, vislabāko tiešsaistes kopienā un spēlēt, izcilas spēles, un visa tirgus vieta tiešsaistē, lai lejupielādētu spēles un filmas. ja tu man jautā, salīdzinot PSP ar 360 ir diezgan lieks |
|
| |||
| |||
| Jā godīgu punktu, bet rokas psp var būt daudz sīkrīkus: 1.3 megapikseļu kamera, interneta radio, tv ostu un tā tālāk! |
|
| |||
| |||
| un xbox var būt kamera, klaviatūra, DVD atskaņošana, straumēšana video no online, MSN Messenger, kurjers tastatūra ect |
|
| |||
| |||
| Ok labs punkts paldies man saki, ka Xbox ir labāka par PSP. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 360 pa daudz ..... PSP ir laba, kāda tā ir, bet ne pati līga, kā 360.
| |||
| |||
| Paldies philthomas, ok Xbox 360 isn't šajā pašā līgā, kā PSP, bet psp vēl ir labas rokas konsole, lai kas tas ir. |
|
| |||
| |||
| Yep ... kā rokas, tas ir labi. |
![]() |
|
| Bookmarks |