![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ştiu că Xbox 360 are grafica mai bună decât un PSP dar nu pot merge atât online. Pe un PSP, puteţi să-l downgrade la o versiune care vă permite să joace CSOs şi ISO-uri de pe cartela de memorie! Xbox 360 are un hardrive, care vă permite să pun jocuri pe hardrive, astfel încât să puteţi reda-i acolo. Dar întrebarea este de ce este mai bine |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Xbox 360, de departe, PSP este un handheld, am avut un timp de o săptămână şi a vândut-o, dar l-am avut 360 de zile de la lansare
| |||
| |||
| Yh dar aşa PSP ce în cazul în care este parte, de ce a avut loc Xbox 360 este mai bine! (tu dont sens) |
|
| |||
| |||
| pentru că este un handheld pentru portabil joc cu grafica redusă şi să se bazeze pe o baterie, joc online, este slabă, jocuri sunt săraci. Xbox 360 este o consolă de jocuri cu grafică uimitoare, cea mai bună comunitate on-line şi să se joace, jocuri excelente, şi o întreagă piaţă online pentru a descărca jocuri şi filme. daca ma intrebi pe mine comparat un PSP la un 360 este destul de redundant |
|
| |||
| |||
| Da, dar corect punctul de handheld PSP poate avea multe gadget-uri pentru a: un 1.3 megapixeli, aparat foto, internet radio, tv port şi aşa mai departe! |
|
| |||
| |||
| şi xbox poate avea un aparat de fotografiat, tastatura, redare DVD, fluxul de materiale video de la on-line, MSN Messenger, Messenger tastatură ect |
|
| |||
| |||
| Ok bun punct de graţie pentru a spune-mi că este mai bine decât Xbox PSP. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 360 de departe ..... PSP este bun pentru ce este, dar nu este în aceeaşi ligă ca 360.
| |||
| |||
| Multumesc philthomas, ok Xbox 360 isnt în aceeaşi ligă ca PSP PSP, dar este în continuare un bun handheld console pentru ce este. |
|
| |||
| |||
| Mda ... ca un handheld, e bine. |