![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Viem, že Xbox 360 má lepšiu grafiku ako psp ale môžu ísť aj na internete. Na PSP si môžete nechať downgrade na verziu, ktorá vám umožňuje hrať ISO a CSO na pamäťovú kartu! Xbox 360 má hardrive, ktoré vám umožnia dať hry do hardrive takže môžete hrať ho tu. Ale je otázkou, ktorá je lepšia |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Xbox 360 zďaleka, psp je do ruky, mal som jeden celý týždeň, a predala ho, ale já jsem měl 360, pretože v deň prepustenia
| |||
| |||
| YH ale ak áno, čo je psp ručné prečo je Xbox 360 lepšie! (dont vás zmysel) |
|
| |||
| |||
| pretože je pre vreckové prenosnú hru s obmedzenou grafikou a spoľahnúť sa na batériu, online hra je zlá, hry sú zlé. Xbox 360 je herná konzola, s ohromujúcou grafikou, najlepšie on-line komunity a hrať, výborné hry, a celý trh online sťahovať hry a filmy. ak sa spýtate mňa porovnáva psp na 360 je docela redundantní |
|
| |||
| |||
| Áno, ale reálne miesto pre vreckové PSP môže mať veľa gadgets: a 1,3-megapixelovým fotoaparátom, internetové rádio, TV port a tak ďalej! |
|
| |||
| |||
| a xbox môže mať fotoaparát, klávesnice, prehrávanie DVD, stream videa z internetu, MSN Messenger, messenger klávesnice ect |
|
| |||
| |||
| Ok dobrý bod, vďaka za to, aby hovorila mi, že Xbox je lepšia, ako psp. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 360 ďaleko ..... PSP je dobrý, čo to je, ale nie v rovnakej lige ako 360.
| |||
| |||
| Vďaka philthomas, ok Xbox 360 isnt v rovnakej lige ako psp psp, ale je stále ešte dobrý vreckový konzole, co to je. |
|
| |||
| |||
| Jo ... ako vreckové, je to v pohode. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Xbox získať blu-ray | gaza14 | PC a herné konzoly | 4 | 2. apríla 2008 15:32 |
| Použitie XBox Live? | alex | PC a herné konzoly | 1 | 5. januára 2008 05:10 |
| Xbox Ultimate | Macmac508 | PC a herné konzoly | 1 | 21. december 2007 19:53 |
| Xbox (O) Modded | madigan91 | PC a herné konzoly | 4 | 5. decembra 2007 15:17 |
| Xbox 360 alebo PS3 | emmaonline | PC a herné konzoly | 3 | 14. marec 2007 10:24 |
| Thread Tools | |
| |