![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Знам да је Ксбокс 360 има бољу графику од псп, али они могу да иду оба онлине. На псп можете га доунградед то верзију која вам омогућава да играте ИСО и ЦСОс на меморијску картицу! Ксбокс 360 има хардриве који вам омогућава да ставите на хардриве игре тако да можете играти их има. Али питање је који је бољи |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ксбокс 360 далеко, ПСП је ручни, имао сам један за недељу дана и продао га, али сам имала 360 од дана опросне
| |||
| |||
| Ых али ако је тако што је псп руке одржана зашто је Ксбокс 360 боље! (ви донт смисла) |
|
| |||
| |||
| јер је за ручни преносни играти са смањеном графике и ослонити на батерију, онлине играње је лоша, игре су сиромашни. Ксбокс 360 игре утешити је са фантастичне графике, најбоље онлине заједница и играти, одличне игре, и цео пијаца онлине преузети игре и филмове. ако мене питате упоредбу један псп до 360 је згодан благоглагољив |
|
| |||
| |||
| Да, али фер бод ручни псп може имати многе гаџете за: а 1,3 мегапиксел камера, интернет радио, ТВ прикључак и тако даље! |
|
| |||
| |||
| и Ксбокс може имати фотоапарат, тастатура, ДВД репродукција, стримовање видеос фром онлине, МСН Мессенгер, Мессенгер тастатура итд |
|
| |||
| |||
| Ок хвала за добре тачке говоре ми да је боље од Ксбокс ПСП. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 360 далеко ..... ПСП је добро што је то, али није у истој лиги као и 360.
| |||
| |||
| Хвала пхилтхомас, ок Ксбокс 360 није у истој лиги као псп псп, али је још увек добар ручних конзола за оно што је. |
|
| |||
| |||
| Ыеп ... као ручни, то је у реду. |