![]() |
|
| |||
| |||
| Ben Xbox 360 PSP daha iyi bir grafik var ama her ikisi de çevrimiçi biliyorum. Bu sizin oyun sağlayan sürümü indirgenmiştir sahip bir PSP Açık ISO'lar ve CSOs hafıza kartına! Xbox 360 size hardrive üzerine böylece onları kapalı oynayabileceği oyunlar koymak sağlayan hardrive vardır. Ama bir soru daha iyi olduğunu |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| uzakta tarafından Xbox 360, PSP bir el, ben bir hafta oldu ve satılan ama 360 oldu since yayın yapıldığı gün
| |||
| |||
| YH ama ne eğer PSP elle tutulur neden Xbox 360 is better! (siz) mantıklı dont |
|
| |||
| |||
| online oyun kötü çünkü bir el azaltılmış grafik taşınabilir oyun için ve güvenir bir pil var, oyunlar yoksul. xbox 360 bir oyun mükemmel grafikleri, en iyi online topluluk ve oyun, mükemmel oyun ile indirmek oyunları ve filmler için bir pazar yeri çevrimiçi konsol olduğunu. Eğer 360 için bir PSP karşılaştırarak istemeniz çok gereksiz olduğunu |
|
| |||
| |||
| Evet adil noktası ancak el PSP çok gadgetlar olabilir için: 1.3 megapiksel kamera, İnternet Radyo, TV bağlantı noktası ve benzeri! |
|
| |||
| |||
| ve Xbox kamera, klavye olabilir, DVD oynatma, İnternet akışı Videolar, MSN Messenger, Messenger klavye EKT |
|
| |||
| |||
| Bana bu Xbox PSP daha iyidir için Tamam iyi teşekkürler. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 360 ile çok ..... PSP ne için, iyi ama 360 ile aynı lig değil.
| |||
| |||
| Teşekkürler philthomas, the PSP PSP ama hala el iyi ne için konsol gibi bazı lig OK Xbox 360 isnt. |
|
| |||
| |||
| Evet ... bir el, bu sorun yoktu gibi. |