![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я знаю, що Xbox 360 має кращу графіку, ніж PSP, але вони обидва можуть в режимі онлайн. На PSP ви зможете використовувати його знижений до версії, яка дозволяє грати в ISO-образи і ОГО на карті пам'яті! Xbox 360 має Hardrive, що дозволяє покласти ігор на Hardrive так що ви зможете відтворити їх туди. Але питання в тому, що краще |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Xbox 360, безумовно, PSP являє собою портативний, я був один на тиждень і продав його, але я мала 360 днів після релізу
| |||
| |||
| Yh ну і що, якщо PSP є ручним, чому Xbox 360 краще! (у вас не має сенсу) |
|
| |||
| |||
| тому Handheld для портативних грати з обмеженими можливостями графіки і розраховувати на батарею, онлайн гра погана, гра бідні. Xbox 360 гра консолі з приголомшливою графікою, кращі інтернет-спільнота і грати, відмінна гра, а цілий онлайн-магазин для завантаження ігор і фільмів. Якщо ви запитаєте мене порівнянні з PSP 360 досить надлишкових |
|
| |||
| |||
| Так, але справедлива точка Handheld PSP може мати багато гаджетів: 1,3-мегапіксельна камера, інтернет-радіо, TV порт і так далі! |
|
| |||
| |||
| і Xbox може бути камера, клавіатура, DVD Playback, потік відео з Інтернету, MSN Messenger, Messenger клавіатура ECT |
|
| |||
| |||
| Ok хорошою точкою спасибі, що сказали, що Xbox краще PSP. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 360 далеко ..... PSP хороший для якої він є, але не в тій самій лізі, як 360.
| |||
| |||
| Завдяки philthomas, OK Xbox 360 хіба в тій же лізі, як PSP PSP, але все ще хороший портативні консолі, що це таке. |
|
| |||
| |||
| Да ... як портативний, воно прекрасно. |