![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pročitao sam da je mijenjanje prečac target možete ručno podesiti res za ovakve igre (bojiątu serije 2 ili 2142) mijenja se usmjerili na C: \ Program Files \ EA Games \ bojiątu 2 \ BF2.exe "+ menu 1 + widescreen 1 + szx 1920 + szy 1200 za moje Ive promenjeni res za 1440 x 900 theres no bez promjene ![]() nikome to učinio prije?
Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! My System: Moj
|
|
| |||
| |||
| fiksna! hehe samo morali promijeniti widescreen do fullscreen gore
__________________ Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Što kupiti? Potreba za widescreen monitor Dell Dimension 2400. | Glen Randall | Graphics Cards & Monitors | 7 | 7. studeni 2009 18:52 |
| 15,4''widescreen monitor - kako to prilagoditi prikaz? | dfr200764 | Graphics Cards & Monitors | 1 | 9. veljača 2008 11:10 |
| 19 "widescreen LCD VGA | rafiki121 | Graphics Cards & Monitors | 6 | 22 siječanj 2008 01:00 |
| Acer 19 "widescreen ... £ 99 | dmdougie | Graphics Cards & Monitors | 2 | 28. studeni 2007 08:21 |
| Kada dođete do širokog widescreen? | Lexmark | Graphics Cards & Monitors | 1 | 6. studeni 2007 13:08 |
| Thread Tools | |
| |