![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aš perskaičiau, kad pakeitus spartusis tikslą, galite rankiniu būdu tokių žaidimų Res (mūšio serijos 2 ar 2142) keisti tikslą C: \ Program Files \ EA Games \ Battlefield 2 \ BF2.exe "+ menu 1 + widescreen 1 + SZX 1920 + szy 1.200 minų IVE pasikeitė res iki 1440 x 900 Dar Theres no change ![]() kas tai padarė anksčiau?
Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! Mano sistema: Mano
|
|
| |||
| |||
| Pataisyta! hehe tik turėjo pakeisti Widescreen į fullscreen aukščiau
__________________ Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Ką pirkti? Need Widescreen Monitor Dell Dimension 2400. | Glen Randall | Graphics Cards & Monitoriai | 7 | 7 lapkritis 2009 18:52 |
| 15.4''Widescreen monitorius - Kaip reguliuoti ekrano? | dfr200764 | Graphics Cards & Monitoriai | 1 | 9 vasaris 2008 11:10 |
| 19 "widescreen VGA LCD | rafiki121 | Graphics Cards & Monitoriai | 6 | 22 sausis 2008 01:00 |
| Acer 19 "widescreen ... £ 99 | dmdougie | Graphics Cards & Monitoriai | 2 | Lapkritis 28, 2007 08:21 |
| Kada Widescreen gauti plataus? | Lexmark | Graphics Cards & Monitoriai | 1 | 6 lapkritis 2007 13:08 |
| Temos įrankiai | |
| |