![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Прочитао сам да мењање пречица циљне можете ручно да подесите рез за такве игре (ратишта серије 2 или 2142) промени циљ да "Ц: \ Програм филес \ ЕА Гамес \ Баттлефиелд 2 \ БФ2.ексе" + мени 1 + уидесцреен 1 + сзкс 1920 + сзы 1200 за рудник Иве промена на рез 1440 кс 900 Још увек нема промене Тхереса ![]() свако урадили раније?
Температура унутар овог јабука пита је преко 1000 степени. Ако сам га провући, а млазом растопљен брамлеы јабука ће млаз воде ван. Могао идите; могао ићи мина. Било како било, један од нас иде доле! Мы Сыстем: Мој
|
|
| |||
| |||
| фиксно! хехе само је морала да промени преко целог екрана широког екрана на горе
__________________ Температура унутар овог јабука пита је преко 1000 степени. Ако сам га провући, а млазом растопљен брамлеы јабука ће млаз воде ван. Могао идите; могао ићи мина. Било како било, један од нас иде доле! |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Шта купити? Потреба за уидесцреен монитор Делл димензији 2400. | Клисура Рандал | Грапхицс Цардс & Мониторс | 7 | 7. новембар 2009 18:52 |
| 15,4''уидесцреен монитор - како то прилагодити приказ? | дфр200764 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 1 | 9 фебруар 2008 11:10 |
| 19 "уидесцреен ЛЦД ВГА | рафики121 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 6 | 22 јануар 2008 01:00 |
| Ацер 19 "уидесцреен ... 99 £ | дмдоугие | Грапхицс Цардс & Мониторс | 2 | 28 новембар 2007 08:21 |
| Када дођете до широког уидесцреен? | Лексмарк | Грапхицс Цардс & Мониторс | 1 | 6 новембар 2007 13:08 |
| Тхреад Тоолс | |
| |