![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я читала, що зміна цільового ярлика можна вручну настроїти дозволи для такої гри (серія 2 бою або 2142) зміни мета C: \ Program Files \ EA Games \ Battlefield 2 \ BF2.exe "меню + 1 + 1 + широкоформатним SZX 1920 + szy 1200 для шахтних Ive змінив дозвіл на 1440 x 900 Theres поки не зміниться ![]() Хто-небудь робив це раніше?
Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! Моя система: Мій
|
|
| |||
| |||
| Виправлено! Hehe просто довелося змінити в повноекранний широкоформатний вище
__________________ Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Що купити? Необхідність широкоекранний монітор для Dell Dimension 2400. | Глен Рендалл | Графічні карти & Монітори | 7 | 7 листопада 2009 18:52 |
| 15,4''широкоформатний монітор - як налаштувати відображення? | dfr200764 | Графічні карти & Монітори | 1 | 9 лютого 2008 11:10 |
| 19 "широкоформатний РК-VGA | rafiki121 | Графічні карти & Монітори | 6 | 22 січня 2008 01:00 |
| Acer 19 "широкоформатний ... £ 99 | dmdougie | Графічні карти & Монітори | 2 | 28 листопада 2007 08:21 |
| Коли широкоекранний дістатися до широкого? | Lexmark | Графічні карти & Монітори | 1 | 6 листопада 2007 13:08 |
| Різьба Інструменти | |
| |