![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз бях играя BF2 за дълго време. но никога не се върху факта, че тя просто изостава с много и проблеми. Никога не съм знаел защо BF2 изостава толкова много, опитах всичко, което може да мисли за да направи това бързо, предполагам, че просто му е лоша игра този много overrated ... Както и да го направят бързо Имам nvidia7600GT 256MB овен и аз имам 1.5gb Арама всички мои графики настройките са високи и да се промени ми punkbuster проверите времето за 500 секунди. всякакви съвети??? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Обяснете как той изостава? Изтегляне на fraps тук и да видим колко FPS сте Първи Би могло да има много неща Какво резолюцията си вървят я Check fraps за FPS Каква скорост на интернет връзката имаш
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ти каза, че всички настройки са на високо, да не се опита с тях за малко? и какъв е вашият пинг на сървъри?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| yeh понижи качеството и да я отидете
Температурата вътре в този ябълков пай е над 1000 градуса. Ако се мно-го, A струя от разтопен bramley Apple ще се струя. Може Иди си; да отидем моя. Така или иначе, един от нас е захождането! Моята система: Мина
|
|
| |||
| |||
| Аз ще се опитам понижаване моите графики настройки, но всичките ми други игри, включително и половина живот 2, tF2, HL2 EP1, 2, Counter Strike Source, GTA SA, призива на Duty 2. Те всички са на високо и работят перфектно наред. Също така, ми BF2 работи доста добре, когато се прави локална игра в моята мрежа. бъркотии, но се онлайн Обикновено ми пинг е около 60-100, аз арго намерим нещо по-ниски с действително игра, там всички вакантни. |
|
| |||
| |||
| Тя ще ви помогне, ако ще да ми отговорят пост!
__________________ www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() |
|
| |||
| |||
| Съжалявам socialwalefar. Имам fraps получавам средно около 60fps на редовно gameplay 30, но когато стане силен shouldn't моята видео карта bebetter tthen това? |
|
| |||
| |||
| добре за начало това е socialwarfare, а не socialwalefar. А вторият от всички, с atlest 30 FPS ти няма да забележат много след това. И ако това се случва само онлайн тя ще бъде връзка въпрос. Както ви пинг не е лошо да (нещо обикновено е под 100 сцената) тя може да е нещо не е наред с сървъра. |
|
| |||
| |||
| -_ - OK ... |
|
| |||
| |||
| Каква е вашата интернет скорост, бих казал, че е в беда Причината BF2 работи добре на местно ниво е така, защото там е малка или не трафик Аз ще се придържаме към по-малките карти 16-32 ..... Стой далеч от 64-на, ако вашата връзка не е толкова добра
__________________ www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Бавно Laggy YouTube HD за възпроизвеждане на 3GHz CPU | anthonyla65 | Мултимедия & Codecs | 2 | 18 април 2009 14:55 |
| Laggy Повикване на митото 5 | hitman0042 | PC & конзолата Gaming | 3 | 8 Декември 2008 09:43 |
| PC: Необходимост от скорост под прикритие понякога laggy | robina80 | PC & конзолата Gaming | 12 | 4 Декември 2008 18:55 |
| Laggy! Имате нужда от помощ | markeyboy9944 | PC & конзолата Gaming | 5 | 19 Дек 2007 05:26 |
| Нишка Инструменти | |
| |