![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Byl jsem hrát BF2 po dlouhou dobu. ale nikdy se dostal přes skutečnost, že je prostě daleko zaostává a glitches. Nikdy jsem to věděl, proč BF2 pokulhává tolik, vyzkoušeli všechno můžu myslet, aby bylo rychlejší, myslím, že právě jeho špatný hry to je velmi nadhodnocený ... tak jako tak, aby bylo rychlejší Mám nvidia7600GT 256MB RAM a já jsem 1,5gigabajt RAM všechny mé grafické nastavení jsou vysoké a změnil jsem punkbuster zkontrolovat čas na 500 sekund. žádné tipy? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vysvětlete, jak to pokulhává? Stáhnout fraps tady a podívejte se, kolik FPS jste získali Dalo by se řada věcí Jaké řešení se vám to běží na Zkontrolujte, zda pro fraps fps Jaké rychlosti připojení k internetu máte
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Říkal jste, že všechny naše nastavení jsou na vysoké, že si vyzkoušeli s nimi na nízké? a jaký je váš ping na servery?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| yeh nižší kvality a dát mu jít
Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! Můj systém: Moje
|
|
| |||
| |||
| I my se pokusíme snížit nastavení grafiky, ale všech mých dalších her včetně Half Life 2, tF2, HL2 EP1, 2, Counter Strike Source, GTA SA, Call of Duty 2. všechny jsou na vysoké a práce dokonale v pořádku. Také můj BF2 funguje celkem dobře, když jsem se místní hra v mé síti. zmatky, ale až on-line obvykle můj ping je okolo 60-100, i cant najít něco nižší, jehož skutečná hra se všechna volná. |
|
| |||
| |||
| Pomůže vám, pokud budete reagovat na můj příspěvek!
__________________ www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() |
|
| |||
| |||
| Promiň socialwalefar. Mám fraps i získat v průměru kolem 60fps na pravidelné hraní 30, ale když se dostane intenzivní shouldn't moje grafická karta bebetter tthen, že? |
|
| |||
| |||
| i pro začátečníky je to socialwarfare, ne socialwalefar. A druhá ze všech, s atlest 30 FPS nebudete moc po tomto oznámení. A pokud to jen děje online bude připojení problém. Jak váš ping není špatný (něco pod 100 je obvykle hratelný) by mohlo být něco špatného na serveru. |
|
| |||
| |||
| -_ - ok ... |
|
| |||
| |||
| Jaký je váš internet rychlostí, řekl bych, že je v maléru Důvodem BF2 dobře funguje, je na místě, protože je málo k žádné dopravní Chtěl bych zůstat na menších mapách 16-32 ..... pobyt od 64, pokud je vaše připojení není v tom, že dobrá
__________________ www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Pomalé Laggy Youtube HD přehrávání na 3GHz CPU | anthonyla65 | Multimedia & Kodeky | 2 | 18. duben 2009 14:55 |
| Laggy Call of Duty 5 | hitman0042 | PC a herní konzole | 3 | 8. prosince 2008 09:43 |
| PC: Need for speed Undercover někdy laggy | robina80 | PC a herní konzole | 12 | 4. prosince 2008 18:55 |
| Laggy! Potřebuju pomoc | markeyboy9944 | PC a herní konzole | 5 | 19. prosince 2007 05:26 |
| Thread Nástroje | |
| |