![]() |
|
| |||
| |||
| Έχω παίζει BF2 για μεγάλο χρονικό διάστημα. αλλά ποτέ δεν πήρε πάνω από το γεγονός ότι απλώς υπολείπεται σε πολλά και δυσλειτουργίες. Ποτέ δεν ήξερα γιατί BF2 υπολείπεται τόσο πολύ, προσπάθησα όλα όσα μπορώ να σκεφτώ για να γίνει πιο γρήγορα, νομίζω τα απλά ένα κακό παιχνίδι thats πολύ overrated ... ούτως ή άλλως για να γίνει πιο γρήγορα Έχω ένα nvidia7600GT 256MB RAM και έχω 1.5gb μνήμη RAM όλες τις ρυθμίσεις γραφικών μου είναι υψηλές και άλλαξα punkbuster ελέγξετε χρόνο σε 500 δευτερόλεπτα. οποιαδήποτε συμβουλές;;; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Εξηγήστε τον τρόπο με τον οποίο υπολείπεται; Κατεβάστε fraps εδώ και να δείτε πόσα FPS έχετε Θα μπορούσε να είναι μια σειρά από πράγματα Τι είναι το ψήφισμα που εκτελείται σε Ελέγξτε fraps για fps Τι ταχύτητας σύνδεση στο internet έχετε;
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Είπατε ότι όλες μας οι ρυθμίσεις σχετικά με τις υψηλές, έχετε δοκιμάσει με τους χαμηλά; και ποια είναι η θέση σας σχετικά με το servers ping;
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| yeh χαμηλότερη της ποιότητας και του χορηγεί το κάνουμε
Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! Το σύστημά μου: Ορυχείο
|
|
| |||
| |||
| Θα προσπαθήσω μείωση ρυθμίσεις γραφικών μου, αλλά όλα μου τα άλλα παιχνίδια συμπεριλαμβανομένων των Half Life 2, tF2, HL2 EP1, 2, Counter Strike Source, GTA SA, Call of Duty 2. είναι όλα σχετικά με την εργασία και υψηλό πρόστιμο τέλεια. Επίσης, μου BF2 λειτουργεί πολύ καλά όταν κάνω ένα τοπικό δίκτυο παιχνίδι μέσα μου. αλλά μέχρι messes online Συνήθως μου ping είναι περίπου 60-100, i επίκλιση βρείτε οτιδήποτε χαμηλότερο του οποίου το πραγματικό παιχνίδι, υπάρχουν όλες οι κενές. |
|
| |||
| |||
| Θα βοηθούσε αν θέλατε να μου απαντήσει!
__________________ www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() |
|
| |||
| |||
| Συγγνώμη socialwalefar. Έχω fraps έχω κατά μέσο όρο περίπου 60fps σε τακτικές gameplay 30, αλλά όταν γίνεται έντονη shouldn't μου κάρτα βίντεο bebetter tthen αυτό; |
|
| |||
| |||
| καλά για εκκινητήρες είναι socialwarfare, δεν socialwalefar. Και δεύτερη από όλους, με atlest 30 fps δεν θα παρατηρήσετε ότι μετά από πολύ. Και αν αυτό συμβαίνει μόνο online θα είναι μια σύνδεση θέμα. Όπως σας ping δεν είναι η κακή (κάτω από το 100 είναι κάτι που παίζονται συνήθως) μπορεί να είναι κάτι λάθος με το διακομιστή. |
|
| |||
| |||
| -_ - ok ... |
|
| |||
| |||
| Ποια είναι η ταχύτητα του Διαδικτύου, θα έλεγα ότι είναι το πρόβλημα Ο λόγος BF2 λειτουργεί καλά σε τοπικό επίπεδο είναι επειδή υπάρχει ελάχιστη κίνηση για να μην Θα ήθελα να παραμείνω στα μικρότερα χάρτες 16-32 ..... μείνετε μακριά από τα 64 της, αν η σύνδεσή σας δεν είναι ότι η καλή
__________________ www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() |