![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| I've been playing BF2 egy hosszú idő. de soha nem kapott a tény, hogy ez csak a lemaradás, és sokkal glitches. Soha nem tudtam miért BF2 LAG annyira, igyekezett mindent tudok gondolni, hogy gyorsabb, azt hiszem, hogy csak egy rossz játék amit nagyon Overrated ... Mindegy, hogy a gyorsabb Van egy nvidia7600GT 256MB RAM és én 1.5Gb RAM minden grafikus beállítások magas és meggondoltam PunkBuster alkalommal ellenőrizze, hogy 500 másodperc. any tips??? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Magyarázza meg, hogyan lemaradás? Letöltés fraps itt és nézd meg, hogy hány FPS egyre Lehet, hogy néhány dolgot What are you állásfoglalása fut azt Ellenőrizze a fraps fps Milyen sebességű internet-kapcsolat van-e
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Azt mondta, minden beállítás a nagy, ugye próbált velük az alacsony? és mi a ping a szervereket?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| yeh alacsonyabb minőségét, és azt tovább
A hőmérséklet ebben a almás pite 1000 fok fölött van. Ha férjhez, egy sugárhajtású Olvasztott Bramley alma is spriccel ki. Lehet menni a módon lehet menni az enyém. Akárhogy is, az egyik nekünk mennek! My System: Enyém
|
|
| |||
| |||
| Megpróbálom süllyesztésére my grafikus beállításokat, hanem minden egyéb, beleértve a játékok felezési idő 2, TF2, HL2 EP1, 2, Counter Strike Source, GTA SA, Call of Duty 2. mind a magas, és tökéletesen jó. Továbbá, az én BF2 alkotások nagyon jó, ha egy játék az én helyi hálózaton. de a hírnök online Általában én ping 60-100 körül van, én vidám talál semmit alacsonyabb a tényleges játékot, a betöltetlen. |
|
| |||
| |||
| Ez segít, ha válaszol az én post!
__________________ www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() |
|
| |||
| |||
| Sajnáljuk socialwalefar. Van fraps jutok átlagosan kb 60fps rendszeres játék 30, de ha nem lesz erős kellet volna én videokártya bebetter tthen ez? |
|
| |||
| |||
| jó kezdetnek ez socialwarfare, nem socialwalefar. És a második is, a atlest 30 FPS akkor nem sokkal azután, hogy a nyilatkozat. És ha ez csak akkor történik meg az online lesz a kapcsolat a kérdésben. Mivel a ping nem rossz (valami 100 alatti általában játszható) lehet, hogy valami baj van a szerveren. |
|
| |||
| |||
| -_ - OK ... |
|
| |||
| |||
| Mi az Ön internet sebessége, én azt mondanám, hogy az a baj Az ok BF2 jól működik helyben, mert kevés a nem forgalmi Én maradok a kisebb térképek 16-32 ..... távol marad a 64's, ha a kapcsolat nem olyan jó
__________________ www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Lassú Laggy Youtube HD lejátszás egy 3GHz CPU | anthonyla65 | Multimédia és kodekek | 2 | 18. április 2009 14:55 |
| Laggy Call of Duty 5 | hitman0042 | PC és konzol játékok | 3 | 8. december 2008 09:43 |
| PC: Need for Speed Undercover néha laggy | robina80 | PC és konzol játékok | 12 | 4. december 2008 18:55 |
| Laggy! segítségre van szükségük | markeyboy9944 | PC és konzol játékok | 5 | 19. december 2007 05:26 |
| Téma eszközök | |
| |