![]() |
|
| |||
| |||
| אני משחק BF2 כבר הרבה זמן. אבל מעולם לא קיבל על העובדה שהוא פשוט הרבה כדי lags ו glitches. אני לא יודע למה BF2 lags כל כך הרבה, ניסיתי כל מה שאני יכול לחשוב על לבצע את זה מהר, אני פשוט מניח את המשחק רע מאוד thats יתר על המידה ... בכל מקרה כדי לעשות את זה מהר יש לי 256MB ראם nvidia7600GT ויש לי 1.5gb של רם כל ההגדרות שלי גרפיים גבוהים שיניתי את punkbuster לבדוק הזמן 500 שניות. כל הטיפים? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| איך היא תסביר lags? הורד fraps כאן ולראות כמה FPS אתה מקבל זה יכול להיות מספר דברים מה הפתרון אתה מפעיל אותו בדוק fraps ל fps מה מהירות החיבור לאינטרנט יש לכם
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אמרת את כל ההגדרות על גבוה, האם ניסית איתם על נמוכים? ומה את לאותת על השרתים?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| yeh באיכות נמוכה יותר, ולאפשר לו ללכת
|
| |||
| |||
| אני ינסה להקטין את הגרפיקה אבל כל ההגדרות שלי משחקים אחרים כולל חצי חיים 2, TF2, HL2 EP1, 2, מקור Counter Strike, GTA SA, 2 Call of Duty. הם הכל על גבוה ועובד באופן מושלם בסדר. כמו כן, שלי BF2 עובד די טוב, כאשר אני מבצע מקומית משחק בתוך הרשת שלי. אבל messes באופן מקוון פינג שלי הוא בדרך כלל סביב 60-100, צביעות אני מצאתי בפועל נמוך יותר עם המשחק, יש כל פנויים. |
|
| |||
| |||
| זה יעזור לך אם אתה מעוניין להגיב על ההודעה שלי!
__________________ www.Trade4Free.ie הסכנה האמיתית היא לא כל כך מחשבים יתחילו לחשוב כמו גברים, אלא כי אנשים יתחילו לחשוב כמו מחשבים. איפה אין אפשרות, אין ברירה! ![]() |
|
| |||
| |||
| מצטער socialwalefar. יש לי fraps אני מקבל בממוצע בערך ב 60fps קבוע gameplay אבל כאשר הוא מקבל 30 אינטנסיבי shouldn't את כרטיס הווידאו bebetter tthen זה? |
|
| |||
| |||
| גם בתור התחלה זה socialwarfare, לא socialwalefar. ושנית כל, atlest עם 30 FPS אתה לא שם לב הרבה אחרי זה. ואם זה קורה רק מקוון זה יהיה קשר לבעיה. כמו שלך פינג היא לא רעה (כל דבר מתחת 100 הוא בדרך כלל playable) זה יכול להיות משהו לא בסדר עם השרת. |
|
| |||
| |||
| -_ - בסדר ... |
|
| |||
| |||
| מהי מהירות האינטרנט שלך, הייתי אומר כי הוא הבעיה הסיבה BF2 פועל היטב מקומית, משום שיש לא מעט כדי תנועה הייתי מקל על מפות קטנות 16-32 ..... להישאר במרחק של 64 של אם החיבור שלך לא כל כך טוב
__________________ www.Trade4Free.ie הסכנה האמיתית היא לא כל כך מחשבים יתחילו לחשוב כמו גברים, אלא כי אנשים יתחילו לחשוב כמו מחשבים. איפה אין אפשרות, אין ברירה! ![]() |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| לאט Laggy Youtube HD הקרנה על CPU 3GHz | anthonyla65 | מולטימדיה רכיבי Codec | 2 | 18 אפריל 2009 14:55 |
| הסב Laggy החובה של 5 | hitman0042 | PC & קונסולת משחקים | 3 | 8 דצמבר 2008 09:43 |
| PC: Need for Speed חשאי לפעמים laggy | robina80 | PC & קונסולת משחקים | 12 | 4th דצמבר 2008 18:55 |
| Laggy!! צריך עזרה | markeyboy9944 | PC & קונסולת משחקים | 5 | 19th דצמבר 2007 05:26 |
| שרשרת כלים | |
| |