![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| I've been playing BF2 ilgą laiką. bet niekada nebuvo nei to, kad tiesiog atsilieka, kad daug ir viskas susimaišė. Aš niekada nežinojo, kodėl BF2 atsilieka tiek daug, bandė viską, ką galima galvoti, kad jis greitesnis, I guess its just blogas žaidimas thats labai pervertino ... anyway, kad jis greičiau Turiu nvidia7600GT 256MB RAM ir turiu 1.5GB RAM visi mano grafikos nustatymai yra didelė, o aš pakeičiau savo punkbuster patikrinti laiko iki 500 sekundžių. bet patarimų? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Paaiškinkite, kaip jis atsilieka? Parsisiųsti Fraps čia ir pamatyti, kiek FPS gaunate Tai gali būti daiktų skaičius Kas rezoliucija Ar jūs naudojate jį Patikrinkite Fraps PAS Kokios spartos internetu jūs turite
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tu sakei, visi mūsų parametrai yra didelės, kad bandėte su jais mažai? ir kas yra jūsų stalo serveriuose?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| yeh žemesnės kokybės ir give it a go
Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! Mano sistema: Mano
|
|
| |||
| |||
| Pasistengsiu sumažinti mano grafikos nustatymai, bet visi mano kiti žaidimai, įskaitant Half Life 2, TF2, HL2 EP1, 2, Counter Strike: Source, GTA: SA, Call of Duty 2. visos jos yra didelės ir darbą puikiai baudą. Be to, mano BF2 dirba labai gerai, kai galiu daryti vietos žaidime per savo tinklą. bet draikant internete paprastai mano stalo yra apie 60-100, I cant find anything mažesnę su faktinio žaidimo, tačiau visas laisvas. |
|
| |||
| |||
| Ji padės jums, jei galėtumėte atsakyti į mano post!
__________________ www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() |
|
| |||
| |||
| Atsiprašome socialwalefar. Turiu Fraps man apie 60fps vidurkis reguliariai Gameplay o 30, kai ji pasireiškia stiprus shouldn't mano vaizdo plokštė bebetter tthen, kad? |
|
| |||
| |||
| gerai starteriai tai socialwarfare, ne socialwalefar. Ir visų antra, su atlest 30 fps jūs nepastebėsite daug po to. Ir jei jis tik būna internete bus ryšio problema. Kaip jūsų stalo nėra bloga (bet mažesnė kaip 100 paprastai yra žaidimai), tai gali būti kažkas negerai su serveriu. |
|
| |||
| |||
| -_ - Gerai ... |
|
| |||
| |||
| Koks jūsų interneto greitis, sakyčiau, kad yra problemų Priežasties BF2 gerai veikia lokaliai yra todėl, kad mažai kas nėra eismo Norėčiau laikytis mažesnių žemėlapių 16-32 ..... likti nuošalyje nuo 64's, jei jūsų ryšys yra ne tai, kad geras
__________________ www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() |