![]() |
|
| |||
| |||
| Es esmu spēlē BF2 uz ilgu laiku. bet nekad ieguva vairāk nekā to, ka tā vienkārši VRG ir daudz un glitches. Es nekad zināja, kāpēc BF2 lags tik daudz, mēģināja viss es domāju, lai padarītu to ātrāku, es domāju, tā tikai slikts spēle thats ļoti pārvērtēta ... anyway, lai padarītu to ātrāku i ir nvidia7600GT 256MB RAM un man ir 1.5Gb RAM visas manas grafikas uzstādījumi ir augstas, un es mainīja manu punkbuster pārbaudes laiks līdz 500 sekundēm. jebkurš padomiem? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Paskaidrojiet, kā tas lags? Download fraps šeit un redzēt, cik FPS, jūs saņemat Tas varētu būt vairākas lietas Kas rezolūcija jūs rādīšanu pie Pārbaudiet fraps FPS Kādi ātruma interneta pieslēgums jums ir
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jūs teicāt visus mūsu uzstādījumi ir par augstu, vai jūs esat mēģinājuši ar tām par zemu? un kāda ir jūsu ping par serveri?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yeh zemākas kvalitātes un piešķir tai iet
Iekšpuses šo ābolu pīrāgs temperatūra ir virs 1000 grādiem. Ja es saspiediet to, ir izkausēta Bramley ābolu reaktīvo būs squirt out. Varētu iet savu ceļu, varētu iet mine. Katrā ziņā viens no mums iet uz leju!! Mana sistēma: Mans
|
|
| |||
| |||
| Es centīšos samazināt manas grafikas uzstādījumus, bet visas pārējās spēles, tostarp pusperiods 2, TF2, HL2 EP1, 2, Counter Strike Source, GTA SA, Call of Duty 2. tie visi ir uz augsta un strādā perfekti labi. Arī mana BF2 darbojas diezgan labi, ja varu veikt vietējo spēļu laikā manā tīklā. bet virtuves augšu online parasti mans ping ir ap 60-100, i cant atrast kaut ko mazāku ar faktisko spēle, tur visas vakances. |
|
| |||
| |||
| Tas palīdzēs Jums, ja Jūs atbildētu uz manu post!
__________________ www.Trade4Free.ie Reālas briesmas, nav tas, ka datori būs jāsāk domāt tāpat kā vīrieši, bet vīrieši sāks domāt datoriem. Ja nepastāv iespēja, ka nevar izvēlēties! ![]() |
|
| |||
| |||
| sorry socialwalefar. i ir fraps man vidēji apmēram 60fps regulāri spēlēšanas bet 30, ja tā kļūst intensīvāka shouldn't manu video karti bebetter tthen that? |
|
| |||
| |||
| labi starters tas socialwarfare, nevis socialwalefar. Un otrās visiem, atlest 30 FPS jūs nepamanīs daudz pēc tā. Un ja tas notiek tikai internetā būs savienojums jautājums. Kā savu ping nav slikti (kaut kas zem 100 parasti spēlei) tā varētu būt kaut kas nav kārtībā ar serveri. |
|
| |||
| |||
| -_ - ok ... |
|
| |||
| |||
| Kāds ir jūsu interneta ātrums, es teiktu, ka ir nepatikšanas Iemesls BF2 labi darbojas vietējā mērogā, jo ir maz nav satiksmes Es gribētu pieturēties pie mazākām kartēm 16-32 ..... apturēt prom no 64 ir tad, ja savienojums nav tik labs
__________________ www.Trade4Free.ie Reālas briesmas, nav tas, ka datori būs jāsāk domāt tāpat kā vīrieši, bet vīrieši sāks domāt datoriem. Ja nepastāv iespēja, ka nevar izvēlēties! ![]() |
![]() |
|
| Bookmarks |