![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| I've been playing BF2 od dłuższego czasu. ale nigdy nie dostałem na fakt, że po prostu na tyle dużo i Glitches. Nigdy nie wiedziałem dlaczego BF2 lags tyle, próbowali wszystkiego mogę myśleć, aby szybciej i guess its just a bad gra thats bardzo przereklamowany ... Mimo to, aby szybciej Mam nvidia7600GT 256MB RAM i mam 1.5gb RAM wszystkie moje ustawienia grafiki są wysokie i ja zmieniłem punkbuster sprawdzić czas na 500 sekund. any tips? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Wyjaśnij, w jaki sposób opóźnienia? Pobierz fraps tu i zobacz, jak wiele FPS otrzymujesz Może to być wiele rzeczy Jakie rozwiązania są Państwo to działa na Sprawdź na fps fraps Jakie prędkości do internetu masz
www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() My System: Niektóre inne kochanka!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Powiedział pan, wszystkie ustawienia są na wysokim poziomie, Pan próbował się z nimi na niskie? i jaki jest Twój ping na serwerach?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| yeh niższej jakości i nadać mu go
Temperatura wewnątrz tego jabłecznik jest ponad 1000 stopni. Jeśli wycisnąć to, strumienia stopionego Bramley Apple obsikać obecnie. Czy go na swój sposób; mogłyby kopalni. Tak czy inaczej, jedno z nas będzie w dół! My System: Mój
|
|
| |||
| |||
| Postaram obniżenie moje ustawienia grafiki, ale wszystkie moje inne gry w tym Half Life 2, tF2, HL2 EP1, 2, Counter Strike Source, GTA SA, Call of Duty 2. wszystkie są na wysokim i pracy perfekcyjnie. Ponadto, mój BF2 działa całkiem dobrze i zbudowanie lokalnego gra w mojej sieci. ale bałagany się online zwykle mój ping wynosi ok. 60-100, i cant find anything niższe o rzeczywistej grze, nie wszystkie wakaty. |
|
| |||
| |||
| Będzie Ci pomóc, jeśli zechce Pan odpowiedzieć na mój post!
__________________ www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() |
|
| |||
| |||
| Przepraszam socialwalefar. Mam fraps ja dostać średnio około 60fps na regularne rozgrywki 30, ale gdy dostaje intensywnego shouldnt mojej karty graficznej bebetter tthen, że? |
|
| |||
| |||
| Na początek dobrze jest socialwarfare, nie socialwalefar. I drugi dla wszystkich, z atlest 30 FPS nie będzie dużo po tym zawiadomieniu. A jeśli to dzieje się tylko w Internecie będzie połączenie problemu. Jak ping nie jest źle (coś jest zwykle poniżej 100 grywalna) to może być coś nie tak z serwerem. |
|
| |||
| |||
| -_ - ok ... |
|
| |||
| |||
| Jaki jest Twój internet prędkości, chciałbym powiedzieć, że jest problem Powodem BF2 działa dobrze lokalnie, ponieważ niewiele ruchu nie Będę trzymać się mniejsze mapy 16-32 ..... pobyt od 64's, jeśli połączenie nie jest dobre
__________________ www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() |
![]() |
|
| Zakładki |