![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Am fost joc BF2 pentru o perioadă lungă de timp. dar nu a avut peste faptul că ea pur şi simplu pentru a GAL-uri de mult şi glitches. Niciodata n-am stiut de ce BF2 GAL-uri atât de mult, a încercat tot ce pot să cred că a face mai rapid, cred ca ei doar un joc de rău thats foarte supraapreciat ... oricum pentru a face mai rapid Am o nvidia7600GT 256MB RAM şi i-au 1.5gb de RAM toate setările grafice sunt mari şi i mi-a schimbat punkbuster verifica timp de 500 secunde. orice sfaturi? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Explicaţi modul în care aceasta GAL-uri? Descarca fraps aici şi vezi cât de multe FPS eşti achiziţie Ar putea fi o serie de lucruri Ce ai de rezoluţie să fie difuzate la Verificaţi fraps pentru fps Ce viteza de conexiune la internet ai
www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() Sistemul meu: Unele alte lover!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ai spus ca toate setarile sunt pe mare, ai încercat cu ei pe jos? şi ceea ce este ping-ul dvs. de pe serverele?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| yeh de calitate inferioară şi dă-un du-te
Temperatura în interiorul acestui plăcintă cu mere este de peste 1000 de grade. Dacă aş stoarce-o, un jet de topit bramley Apple va ţâşni afară. Putea merge-ţi de drum; putea merge mina. Oricum, unul dintre noi se duce în jos! Sistemul meu: Al meu
|
|
| |||
| |||
| Eu voi încerca scăderea mea grafică setările mele, dar toate celelalte jocuri inclusiv jumătate de viaţă 2, tF2, HL2 EP1, 2, Counter Strike Source, GTA SA, Call of Duty 2. toate sunt pe mare şi de a lucra perfect în regulă. De asemenea, mi BF2 lucrări destul de bine, atunci când i face un joc local în reţeaua mea. dar de oaie online ping-ul meu de obicei este in jur de 60-100, i cant găsi ceva mai mici, cu un efectiv joc, acolo toate vacant. |
|
| |||
| |||
| S-ar ajuta dacă ar trebui să-mi răspundă la posta!
__________________ www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() |
|
| |||
| |||
| Ne pare rău socialwalefar. am fraps am o medie de circa 60fps regulate gameplay 30, dar atunci când aceasta devine intensă shouldn't mi placă video bebetter tthen asta? |
|
| |||
| |||
| bine pentru începători este socialwarfare, nu socialwalefar. Si in al doilea rand, cu atlest 30 fps nu veţi observa mult după aceea. Şi dacă aceasta se întâmplă numai online, acesta va fi o problemă de conectare. După cum vă ping nu este de a rea (ceva sub 100 este, de obicei, redate) ar putea fi ceva in neregula cu serverul. |
|
| |||
| |||
| -_ - ok ... |
|
| |||
| |||
| Care este viteza dvs. de internet, mi-ar spune că este greu Motivul BF2 funcţionează bine pe plan local este pentru că nu există nici un pic de trafic Mi-ar lipi de harti mai mici 16-32 ..... stai departe de a 64 a, dacă conexiunea nu este atat de buna
__________________ www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() |