![]() |
|
|||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Bol som hrať BF2 po dlhú dobu. ale nikdy sa dostal cez skutočnosť, že je jednoducho ďaleko zaostáva a glitches. Nikdy som to vedel, prečo BF2 pokulhává toľko, vyskúšali všetko môžem myslieť, aby bolo rýchlejšie, myslím, že práve jeho zlý hry to je veľmi nadhodnotený ...
tak ako tak, aby bolo rýchlejšie Mám nvidia7600GT 256MB RAM a já jsem 1,5 gigabajt RAM všetky moje grafické nastavenia sú vysoké a zmenil som punkbuster skontrolovať čas na 500 sekúnd. žiadne tipy? |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Vysvetlite, ako to zaostáva?
Stiahnuť fraps tady a pozrite sa, koľko FPS ste získali Dalo by sa mnoho vecí Aké riešenie sa vám to beží na Skontrolujte, či pre fraps fps Aké rýchlosti pripojenia k internetu máte
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Říkal ste, že všetky naše nastavenia sú na vysokej, že si vyskúšali s nimi na nízke? a aký je váš ping na servery?
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Yeh nižšej kvality, a dať mu ísť
|
|
|
|||
|
|||
|
I my sa pokúsime znížiť nastavenia grafiky, ale všetkých mojich ďalších hier vrátane Half Life 2, tF2, HL2 EP1, 2, Counter Strike Source, GTA SA, Call of Duty 2. všetky sú na vysokej a práce dokonale v pořádku.
Tiež môj BF2 funguje celkom dobre, keď som sa miestnej hra v mojej sieti. zmätky, ale až on-line obvykle môj ping je okolo 60-100, i cant nájsť niečo nižšia, ktorého skutočná hra sa všetky voľné. |
|
|
|||
|
|||
|
Pomôže vám, ak budete reagovať na môj príspevok!
|
|||
|
|||
|
Promiň socialwalefar. Mám fraps i získať v priemere okolo 60fps na pravidelné hranie
30, ale keď sa dostane intenzívny shouldn't moja grafická karta bebetter tthen, že? |
|
|
|||
|
|||
|
aj pre začiatočníkov je to socialwarfare, ne socialwalefar. A druhá zo všetkých, s atlest 30 FPS nebudete moc po tomto oznámení. A pokiaľ to len deje online bude pripojenie problém. Ako váš ping nie je zlý (niečo pod 100 je obvykle hratelný) by mohlo byť niečo zlé na serveri.
|
|
|
|||
|
|||
|
-_ --
ok ... |
|
|
|||
|
|||
|
Aký je váš internet rýchlosťou, povedal by som, že je v maléru
Dôvodom BF2 dobre funguje, je na mieste, pretože je málo k žiadnej dopravnej Chcel by som zostať na menších mapách 16-32 ..... pobyt od 64, ak je vaše pripojenie nie je v tom, že dobrá