![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Иве 'био играње БФ2 за дуго времена. али никада није добио над чињеницом да је једноставно превише заостаје и глитцхес. Никад нисам знао зашто БФ2 заостаје толико, покушао сам све што се можете сетити како би га брже, мислим само њен лоша игра тај врло оверратед ... свеједно је да то брже Имам нвидиа7600ГТ 256МБ РАМ-а а ја имам од 1.5гб рам све моје графичке поставке су високе и ја измењен мој пункбустер проверите време до 500 секунди. било какве савете? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Објасните како заостаје? Доунлоад фрапс овде и видети колико сте узимајући ФПС Могло би се одређен број ствари Које резолуције су вам приказују га на Проверите фрапс за фпс Шта спеед интернет прикључак имате
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ти рекао сви наши су поставке на хигх, да ли сте покушали да са њима на ниске? и што је твој пинг на серверима?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ыех ниже квалитета и да да га ићи
Температура унутар овог јабука пита је преко 1000 степени. Ако сам га провући, а млазом растопљен брамлеы јабука ће млаз воде ван. Могао идите; могао ићи мина. Било како било, један од нас иде доле! Мы Сыстем: Мој
|
|
| |||
| |||
| ЈА воља пробати мој спуштање графика подешавања, али све моје друге половине игара укључујући живота 2, тФ2, ХЛ2 ЕП1, 2, Цоунтер Стрике Соурце, ГТА СА, Цалл оф Дуты 2. они су све на хигх и радити савршено у реду. Такође, мој БФ2 ради прилично добро кад сам направити игру унутар моје локалне мреже. неред али се онлине обично мој пинг је око 60-100, ја лицемјерје наћи нешто ниже уз стварне игре, постоји сва упражњена. |
|
| |||
| |||
| То би помогло ако би одговорили на мој пост!
__________________ ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() |
|
| |||
| |||
| извињавамо социалуалефар. фрапс имам ја добити просечно око 60фпс на редовним гамеплаы 30, али кад га добије интензивним би требао мој видео карта бебеттер ттхен то? |
|
| |||
| |||
| и за почетника је социалуарфаре, не социалуалефар. И друго све, са атлест 30 ФПС нећете приметити много након тога. И то само ако се деси то ће бити он-лине везу проблем. Као пинг није лоше (нешто испод 100 је обично Играјте) то моћ бити нешто неправда са сервером. |
|
| |||
| |||
| -_ -- ок ... |
|
| |||
| |||
| Која је Ваша интернет брзину, рекао бих да је у невољи Разлог БФ2 добро ради локално је јер нема ни мало да би се промет Ја бих ставити на мањим мапама 16-32 ..... боравак далеко од 64 и ако ваша веза није толико добар
__________________ ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Споро Лаггы Ыоутубе ХД репродукција на 3ГХз ЦПУ | антхоныла65 | Мултимедија и кодеци | 2 | 18 април 2009 14:55 |
| Лаггы Цалл оф Дуты 5 | хитман0042 | ПЦ & конзоле Игре | 3 | 8 децембар 2008 09:43 |
| ПЦ: Потреба за брзином тајни понекад лаггы | робина80 | ПЦ & конзоле Игре | 12 | 4 децембар 2008 18:55 |
| Лаггы! потребна помоћ | маркеыбоы9944 | ПЦ & конзоле Игре | 5 | 19 децембар 2007 05:26 |
| Тхреад Тоолс | |
| |