![]() |
|
| |||
| |||
| Ben uzun bir süre BF2 oynamaya oldum. ama aslında bu sadece için geride kalır üzerinde var asla çok glitches. Neden BF2 çok geride kalır, bilmiyordum herşeyi i hızlı, i şu çok overrated onun sadece kötü bir oyun tahmin yapmak aklınıza çalıştım ... Zaten yapmak için daha hızlı Bir nvidia7600GT 256MB Ram var ve i 1.5gb RAM var Tüm grafik ayarları yüksek ve 500 saniye benim punkbuster kontrol zaman değişti. herhangi bir ipucu? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Açıklamak nasıl geride kalır? Yükleme fraps burada ve elde kaç FPS bakın Bu şeylerin bir sayı olabilir Hangi çözünürlük, aşağıdaki adresten çalışan Kare / sn Denetle'yi fraps Internet bağlantı hızı ne yapmak
www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() Benim Sistemi: Başka bir sevgili!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tüm ayarları yüksek olarak, onlarla düşük denedi söyledi? ne sunucuları üzerinde Ping nedir?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| yeh düşük kalite ve vermek gidin
Bu elma pasta içindeki sıcaklığı 1000 derece bitti. Eğer onu zorla, erimiş bramley elma bir jeti dışarı fışkırma olacaktır. Yolunuzu git misiniz; mayın gidebiliriz. Her iki durumda da, bizden biri aşağı gidiyor! Benim Sistemi: Benimki
|
|
| |||
| |||
| Ben grafik ayarlarını düşürerek ancak denemek yarı ömrü 2, tF2, HL2 EP1, 2, Counter Strike Source, GTA SA, Call of Duty 2 de dahil olmak üzere tüm diğer oyunlar. hepsi yüksek olarak mükemmel ve sorunsuz çalışır. Ayrıca, benim BF2 eserlerini çok iyi ne zaman ağ içindeki yerel bir oyun olun. ama messes çevrimiçi kadar genellikle Ping 60-100 civarında, i cant, tüm boş gerçek bir oyun olan herşeyi alt bulabilirsiniz. |
|
| |||
| |||
| Eğer, benim göndermeye karşılık vereceğini Size yardımcı olacaktır!
__________________ www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() |
|
| |||
| |||
| üzgünüm socialwalefar. Ben fraps Düzenli Oyun hakkında 60fps bir ortalama elde var ama 30 zaman alır yoğun Video kartı bebetter tthen shouldn't bu? |
|
| |||
| |||
| Yeni başlayanlar da bu socialwarfare, socialwalefar için. Ve hepsinden önemlisi, atlest 30 FPS ile bundan sonra çok fark won't saniye. Ve eğer sadece olur bir bağlantı sorunu olacak çevrimiçi. Olarak Ping 100 altında kötü (bir şey için genellikle) bu sunucuda bir sorun olabilir çalnabilirdir. |
|
| |||
| |||
| -_ - ok ... |
|
| |||
| |||
| Ne İnternet hızı, bu sorun olduğunu söylüyorlar would Hiçbir trafik için küçük çünkü bir nedeni BF2 iyi yerel işliyor Ben küçük haritalar 16-32 sadık ediyorum ..... uzak kalmak 64, eğer bağlantısı iyi değil
__________________ www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() |