![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я граю в Battlefield 2 протягом тривалого часу. але так і не отримала у зв'язку з тим, що вона просто лаги на багато і глюків. Я ніколи не знав, чому BF2 лаги стільки, спробував все, що можу придумати, щоб зробити це швидше, я думаю, його справедливі поганій грі Thats дуже переоцінений ... в будь-якому випадку зробити це швидше Я nvidia7600GT 256MB RAM і я 1,5 ГБ ОЗУ всі мої графічні налаштування високі, і я змінив моє PunkBuster перевірку часом до 500 секунд. будь-які поради?? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Поясніть, яким чином вона відстає? Скачати Fraps тут і дізнатися, скільки FPS ви отримуєте Це може бути цілий ряд речей Що резолюція Ви використовуєте її на Перевірити Fraps за кадром Яку швидкість підключення до Інтернету у вас є
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви сказали, що всі наші настройки знаходяться на високому, ви намагалися з ними на низьких? А яка ваша пінг на серверах?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yeh знизити якість і дати йому йти
Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! Моя система: Мій
|
|
| |||
| |||
| Я постараюся понизив налаштуваннях графіки, але всі мої інші ігри, включаючи Half Life 2, TF2, HL2 EP1, 2, Counter Strike Source, GTA SA, Call Of Duty 2. всі вони на високому і робота прекрасно. Крім того, мій BF2 працює досить добре, коли я роблю місцевих ігри у своїй мережі. але до столових онлайн Зазвичай мій пінг складає близько 60-100, я нахиляє нічого знайти нижню з фактичними ігор, там всі вакантні. |
|
| |||
| |||
| Це допоможе вам, якщо б ви відповісти на мій пост!
__________________ www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() |
|
| |||
| |||
| Вибачте socialwalefar. Я Fraps я отримую в середньому близько 60fps на регулярній ігри 30 але, коли він отримує інтенсивну shouldn't My Video Card tthen bebetter що? |
|
| |||
| |||
| а для початку це socialwarfare, не socialwalefar. А по-друге, з atlest 30 FPS ви не помітите великої після цього. І якщо це відбудеться тільки в онлайн це буде підключення питання. Як ваш пін не погано (все, що нижче за 100, як правило, відтворюються) це може бути щось сталося з сервером. |
|
| |||
| |||
| -_ -- OK ... |
|
| |||
| |||
| Яка Ваша швидкість інтернету, я хотів би сказати, що це біда Причина BF2 добре працює на місцевому рівні, оскільки мало що ніякий рух Я хотів би дотримуватися менших карт 16-32 ..... триматися подалі від 64, якщо ваше з'єднання не є, що гарне
__________________ www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Низька лага YouTube HD відтворення на 3GHz процесор | anthonyla65 | Мультимедіа & кодеки | 2 | 18 квітня 2009 14:55 |
| Лага Call Of Duty 5 | hitman0042 | PC & консоль Gaming | 3 | 8 грудня 2008 09:43 |
| ПК: Need For Speed Undercover іноді лага | robina80 | PC & консоль Gaming | 12 | 4 грудня 2008 18:55 |
| Лага! потрібна допомога | markeyboy9944 | PC & консоль Gaming | 5 | 19 грудня 2007 05:26 |
| Різьба Інструменти | |
| |