![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj kluci, Mám trochu problémy s BioShock, IVE hrál všechny do usmrcujících andrew ryan a tyto hodnoty budou probíhat pokuty za několik minut, pak obrazovce zobrazí několik náhodných barev (červená, fialová, zelená atd.) a jediná možnost je znovu zpátky na plochu. Já jsem právě používáte Windows Vista Ultimate 64 bit a hraní různých her (Company of Heroes, bratři ve zbrani, Crysis, Supreme Commander, atd.) bez problémů a na všech. Jakékoli myšlenky na toto téma by byla dobrá. : ušklíbnout: na zdraví Joe specifikace: Procesor Intel (R) Core (TM) 2 Duo CPU E6750@2.66GHz 5.5 5.5 Paměť (RAM) 4,00 GB 5,9 Grafika NVIDIA GeForce GTX 260 5,9 Herní grafika 2687 MB grafické paměti k dispozici celkem 5,9 Primární pevný disk 77 GB Free (298gigabajt celkem) 5,8 Windows Vista (TM) Ultimate Systém -------------------------------------------------- ------------------------------ Výrobce systému výrobce Model P5K SE Celková částka systémové paměti 4,00 GB RAM Druh systému 64-bitový operační systém Počet procesorových jader 2 Úložiště -------------------------------------------------- ------------------------------ Celková velikost pevného disku (ů) 373 GB Diskový oddíl (C:) 77 GB Free (celkem 298 GB) Diskový oddíl (D:) 36 GB Free (celkem 75 GB) Média disku (E:) CD / DVD Média disku (G:) CD / DVDCD / DVD Grafika -------------------------------------------------- ------------------------------ Grafická karta NVIDIA GeForce GTX typ 260 Celková dostupná grafická paměť 2687 MB Vyhrazená grafická paměť 896 MB Vyhrazená systémová paměť 0 MB Sdílené systémové paměti 1791 MB Ovladač grafické karty verze 8.15.11.8585 Primárním monitoru rozlišení 1680x1050 DirectX verze DirectX 10 Síť -------------------------------------------------- ------------------------------ Síťového adaptéru Atheros L1 Gigabit Ethernet 10/100/1000Base-T Controller Síťový adaptér Microsoft Tun Miniport Adapter 500 WAT PSU |