![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hi guys, Mam trochę problemów z Bioshock, ive odegrała ona wszystkich do zabijania Andrew Ryan i następujących poziomach będzie dobrze działać na kilka minut potem ekranie wyświetli kilka losowych kolorów (czerwony, fioletowy, zielony, itp.) oraz Jedyną opcją jest, aby ponownie powrócić do pulpitu. I'm używasz Windows Vista Ultimate 64-bitowych i odgrywają różne gry (Company of Heroes, Brothers in Arms, Crysis, najwyższym dowódcą itp.) bez problemów na wszystkich. Każdy myśli w tej kwestii może być dobre. : grin: wiwaty Joe Specyfikacja: Procesor Intel (R) Core (tm) 2 Duo CPU E6750@2.66GHz 5,5 5,5 Pamięć (RAM) 4,00 GB 5,9 Grafika NVIDIA GeForce GTX 260 5,9 Gaming graficzna Ogółem 2687 MB dostępnej pamięci graficznej 5,9 Podstawowy dysk twardy 77GB Free (298GB ogółem) 5,8 Windows Vista (TM) Ultimate System -------------------------------------------------- ------------------------------ Producent systemu producenta Model P5K SE Całkowita kwota 4,00 GB pamięci systemowej RAM Typ systemu 64-bitowego systemu operacyjnego Liczba rdzeni procesora 2 Przechowywanie -------------------------------------------------- ------------------------------ Całkowity rozmiar dysku twardego (y) 373 GB Partycji dysku (C:) 77 GB wolnego (298 GB Total) Partycji dysku (D:) 36 GB wolnego (75 GB Razem) Media dysk (E:) CD / DVD Media Drive (G:) CD / DVDCD / DVD Grafika -------------------------------------------------- ------------------------------ Typ karty graficznej NVIDIA GeForce GTX 260 Ogółem dostępne 2687 MB pamięci graficznej Dedykowane 896 MB pamięci graficznej Dedykowane pamięci systemowej 0 MB Współużytkowane 1791 MB pamięci systemowej Sterownik karty graficznej w wersji 8.15.11.8585 Monitorze podstawowym rozdzielczości 1680x1050 DirectX w wersji DirectX 10 Sieć -------------------------------------------------- ------------------------------ Karta sieciowa Atheros L1 Gigabit Ethernet 10/100/1000Base-T Controller Network Adapter Microsoft Tun Miniport Adapter 500 wat PSU |
![]() |
|
| Zakładki |