manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > PC & konzole Igre

Register

BitDefender obuhvaća s Gaming Community Launch of GameSafe

Reply

Thread Tools
Old 19 svi 2008, 18:43
Moderator / ica grupe

Default BitDefender obuhvaća s Gaming Community Launch of GameSafe

Kada je aktiviran, BitDefender je GameSafe:
  • Minimizira procesorskog vremena i memorije potrošnja
  • Odgađa automatskog ažuriranja i scans
  • Eliminira sva upozorenja i pop-up prozora
  • Postavlja skening razini u "dopustivo," pa samo najvažniji slika se skenira
Osim toga, GameSafe vatrozid štiti korisnika Wi-Fi veze od neovlaštenog pristupa.

"Tradicionalna protuvirusni sigurnosti provideri su usmjerena na zaštitu računalnih programa, dok BitDefender je usmjerena na nove i nove prijetnje proizlaze iz online lifestyle nastajanju", kazao je Bogdan Dumitru, BitDefender CTO. "GameSafe ponude BitDefender nagrađena AntiVirus zaštitu, a ne ometati Gamer aktivnosti, omogućavajući sati neprekidno igra igra za krajnji obezbedilo gaming iskustvo."

Za više informacija o BitDefender's GameSafe, molimo posjetite Game Sef - Antivirus Defense

Old 25 svi 2008, 17:55
Novi član grupe

Default BitDefender obuhvaća s Gaming Community Launch of GameSafe

TBH ja dont čak koristiti vatrozid ili protuvirusni softver ako moj PC softver ima problema ja dont nered okolo sa AntiVirus ili claner reg sam JUS format i ponovo instalirali. ov nije svatko može učiniti. pa čak i GameSafe nije dobio jer se ne prikazuju na svim lol. Ipak i zanimljiva da su ciljane na gaing tržište.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Pozdrav svima u zajednici Cyber Space = P NFSgamer Uvesti Yourself Ovdje 2 15 listopad 2009 13:18
Internet Explorer 6 neće pokrenuti hansm14 Web Browsers & FTP Klijenti 0 3. lipnja 2009 11:36
BitDefender Rescue USB evilfantasy Virus, Spyware i sigurnost 2 1. lipnja 2009 13:35
Nije bilo moguće pokrenuti Acrobat Bubba Web Browsers & FTP Klijenti 4 13 siječanj 2009 15:54
Zdravo Zajednice hydra7 Uvesti Yourself Ovdje 6 24. listopad 2007 05:36
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.