![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Kada je aktiviran, BitDefender je GameSafe:
"Tradicionalna protuvirusni sigurnosti provideri su usmjerena na zaštitu računalnih programa, dok BitDefender je usmjerena na nove i nove prijetnje proizlaze iz online lifestyle nastajanju", kazao je Bogdan Dumitru, BitDefender CTO. "GameSafe ponude BitDefender nagrađena AntiVirus zaštitu, a ne ometati Gamer aktivnosti, omogućavajući sati neprekidno igra igra za krajnji obezbedilo gaming iskustvo." Za više informacija o BitDefender's GameSafe, molimo posjetite Game Sef - Antivirus Defense |
|
| |||
| |||
| TBH ja dont čak koristiti vatrozid ili protuvirusni softver ako moj PC softver ima problema ja dont nered okolo sa AntiVirus ili claner reg sam JUS format i ponovo instalirali. ov nije svatko može učiniti. pa čak i GameSafe nije dobio jer se ne prikazuju na svim lol. Ipak i zanimljiva da su ciljane na gaing tržište. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Pozdrav svima u zajednici Cyber Space = P | NFSgamer | Uvesti Yourself Ovdje | 2 | 15 listopad 2009 13:18 |
| Internet Explorer 6 neće pokrenuti | hansm14 | Web Browsers & FTP Klijenti | 0 | 3. lipnja 2009 11:36 |
| BitDefender Rescue USB | evilfantasy | Virus, Spyware i sigurnost | 2 | 1. lipnja 2009 13:35 |
| Nije bilo moguće pokrenuti Acrobat | Bubba | Web Browsers & FTP Klijenti | 4 | 13 siječanj 2009 15:54 |
| Zdravo Zajednice | hydra7 | Uvesti Yourself Ovdje | 6 | 24. listopad 2007 05:36 |
| Thread Tools | |
| |