![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Када је активиран, БитДефендер је ГамеСафе:
"Традиционална антивирусни безбедности провидер су усмерена на заштиту рачунарских програма, док БитДефендер је усмерена на нове и нове претње произлазе из онлине лифестыле настајању", казао је Богдан Думитру, БитДефендер ЦТО. "ГамеСафе понуде БитДефендер награђена Антивирусни заштиту, а не ометати Гамер активности, омогућавајући сати непрекидно игра игра за крајњи обезбедило гаминг искуство." За више информација о БитДефендер'с ГамеСафе, молимо посетите Гаме Сеф - Антивирус Дефенсе |
|
| |||
| |||
| ТБХ ја донт чак да користите заштитни зид или антивирусни софтвер ако мој ПЦ софтвер има проблема ја донт неред около са Антивирусни или цланер рег сам ЈУС формат и поново инсталирали. ов није свако може учинити. па чак и ГамеСафе није добио јер се не приказују на свим лол. Ипак и занимљива да су усмерене на гаинг тржиште. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Поздрав свима заједници у цыбер спаце = П | НФСгамер | Увести Ыоурселф Овде | 2 | 15. Окт 2009 13:18 |
| Интернет Експлорер 6 неће покренути | хансм14 | Уеб Броусерс & ФТП Клијенти | 0 | 3. јуна 2009 11:36 |
| БитДефендер Ресцуе УСБ | евилфантасы | Вирус, Спыуаре и безбедност | 2 | 1. јуна 2009 13:35 |
| Није било могуће покренути Ацробат | Буббле | Уеб Броусерс & ФТП Клијенти | 4 | 13 јануар 2009 15:54 |
| Здраво Заједнице | хыдра7 | Увести Ыоурселф Овде | 6 | 24 октобар 2007 05:36 |
| Тхреад Тоолс | |
| |