по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > PC & конзолата Gaming

Register

Черен екран по време на всички игри

Reply

Нишка Инструменти
Old 15 юни 2009 г., 15:52
Новите държави Група

Default Черен екран по време на всички игри

Първо, благодаря предварително за всякакви съвети вие може или не може да бъде в състояние да даде! Аз appologise, ако това е в грешния раздел, но моята катастрофа, само по време на игрите, а аз съм сигурни за това какво не е наред.

Аз наскоро инсталиран нов твърд диск на компютъра си (а Medion 8080XL) след оригиналния диск стана твърде шумна под обща употреба. След инсталиране на XP SP3 и моите водачи, прозорци и т.н. актуализации, компютърът е поведение гладко.

Въпреки това, като се инсталират няколко игри; левица 4 Dead, Star Wars Република Commando, бойно поле 2 и Mass Effect, аз бързо установено, че всички от игрите са трясък веднага след товаренето ниво. Катастрофата е неотложен черен екран на монитора, когато губи вложените от компютъра, и го превръща несъчувствен до клавиатурата. Тогава трябва да се държат властта бутона, за да го включи преди рестартирането не е изчезнала. Компю е глоба в обща употреба, обаче, и беше вървят игри 1280x1024, преди инсталирането на нов твърд диск.

Спецификация на системата;
- Pentium 4 3Ghz
- NVidia 7600GT 256MB
- Western Digital 160GB IDE HDD
- 2GB RAM DDR (не знам нищо за клиенти и т.н.)
- 350W PSU
- На борда AC97 аудио
- Фондова Cooler и т.н. (попитам, ако искате да знаете повече)

Стъпките, предприети за решаване на проблема до този момент;
- Използвани SpeedFan да наблюдава температури, всичко изглежда наред с изключение на малко по висока температура на процесора
- Намалена CPU температура от повторно покрива с термична паста, то сега оперира при 50 градуса бездейства, около 65 под натоварване (все още високи Аз знам, но "безопасна" температурата е 70 градуса Вярвам).
- @ 640x480 резолюция с ниски настройки; L4D писти за 30 минути, преди да отсече.
- @ 800x600 резолюция с ниски настройки; L4D писти за 5 минути, преди да отсече.
- Всички останали резолюции, мигновени кроя на започване на ниво.
- PSU фигури всички изглежда нормално от SpeedFan.

Ако имате нужда от всякаква друга информация, то моля, просто ме питат: D!
Old 17 юни 2009 г., 06:09
Член Група

Default Черен екран по време на всички игри

Опитах преинсталирането на вашата графична карта шофьори?
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Черен екран на зареждане Weg Windows операционни системи 1 28-ми октомври 2009 11:56
Екран Goes Черен katiecoos Лаптопи, Mobiles & текст 5 15 Юни 2008 07:49
Черен екран на стартиране treman07 Windows операционни системи 18 18 май 2008 г. 15:58
Ново строителство, черен екран. tmockingbird Общи Хардуер Чат 8 25 април 2008 10:02
Gateway - черен екран. mandymariee Графика на карти & Монитори 2 26-ти септември 2007 17:46
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc