![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Първо, благодаря предварително за всякакви съвети вие може или не може да бъде в състояние да даде! Аз appologise, ако това е в грешния раздел, но моята катастрофа, само по време на игрите, а аз съм сигурни за това какво не е наред. Аз наскоро инсталиран нов твърд диск на компютъра си (а Medion 8080XL) след оригиналния диск стана твърде шумна под обща употреба. След инсталиране на XP SP3 и моите водачи, прозорци и т.н. актуализации, компютърът е поведение гладко. Въпреки това, като се инсталират няколко игри; левица 4 Dead, Star Wars Република Commando, бойно поле 2 и Mass Effect, аз бързо установено, че всички от игрите са трясък веднага след товаренето ниво. Катастрофата е неотложен черен екран на монитора, когато губи вложените от компютъра, и го превръща несъчувствен до клавиатурата. Тогава трябва да се държат властта бутона, за да го включи преди рестартирането не е изчезнала. Компю е глоба в обща употреба, обаче, и беше вървят игри 1280x1024, преди инсталирането на нов твърд диск. Спецификация на системата; - Pentium 4 3Ghz - NVidia 7600GT 256MB - Western Digital 160GB IDE HDD - 2GB RAM DDR (не знам нищо за клиенти и т.н.) - 350W PSU - На борда AC97 аудио - Фондова Cooler и т.н. (попитам, ако искате да знаете повече) Стъпките, предприети за решаване на проблема до този момент; - Използвани SpeedFan да наблюдава температури, всичко изглежда наред с изключение на малко по висока температура на процесора - Намалена CPU температура от повторно покрива с термична паста, то сега оперира при 50 градуса бездейства, около 65 под натоварване (все още високи Аз знам, но "безопасна" температурата е 70 градуса Вярвам). - @ 640x480 резолюция с ниски настройки; L4D писти за 30 минути, преди да отсече. - @ 800x600 резолюция с ниски настройки; L4D писти за 5 минути, преди да отсече. - Всички останали резолюции, мигновени кроя на започване на ниво. - PSU фигури всички изглежда нормално от SpeedFan. Ако имате нужда от всякаква друга информация, то моля, просто ме питат: D! |
|
| |||
| |||
| Опитах преинсталирането на вашата графична карта шофьори? |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Черен екран на зареждане | Weg | Windows операционни системи | 1 | 28-ми октомври 2009 11:56 |
| Екран Goes Черен | katiecoos | Лаптопи, Mobiles & текст | 5 | 15 Юни 2008 07:49 |
| Черен екран на стартиране | treman07 | Windows операционни системи | 18 | 18 май 2008 г. 15:58 |
| Ново строителство, черен екран. | tmockingbird | Общи Хардуер Чат | 8 | 25 април 2008 10:02 |
| Gateway - черен екран. | mandymariee | Графика на карти & Монитори | 2 | 26-ти септември 2007 17:46 |
| Нишка Инструменти | |
| |