menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > PC a herní konzole

Register

Černé obrazovky během všech her

Reply

Thread Nástroje
Old 15. června 2009, 15:52
Nový člen skupiny

Default Černé obrazovky během všech her

Za prvé, díky předem za jakoukoli radu vás může nebo nemusí být schopen dát! I appologise pokud je to ve špatné sekci, ale můj pád se vyskytuje pouze v průběhu hry, a jsem si jistý, jak na to, co je špatně.

I nedávno nainstalovali nový pevný disk v počítači (a Medion 8080XL) po původní disk se stal příliš hlučné rámci všeobecné použití. Vzhledem k tomu, že instalujete XP SP3 a my řidiči, okna, aktualizace, atd., byl počítač chová bezchybně.

Avšak poté, co nainstalovali několik her; Levá 4 mrtvých, Star Wars republiky Commando, Battlefield 2 a mše Effect, rychle jsem zjistil, že všechny hry jsou shazovat okamžitě po naložení úrovni. Havárie je instantní černá obrazovka, kde se sleduje uvolňuje vstup z počítače, a to se stává nereaguje na klávesnici. I pak se držte tlačítko napájení v vypnout před restartováním to znovu. PC je v pořádku v obecné použití však byla a spuštěním hry na 1280x1024 před instalací nového pevného disku.

Specifikace systému;
- Pentium 4 3Ghz
- Nvidia 7600GT 256megabajt
- Western Digital 160gigabajt IDE HDD
- 2GB RAM DDR (nevědí nic o načasování atd.)
- 350W PSU
- On-palubě AC97 audio
- Stock Cooler, atd (zeptat, jestli byste chtěli vědět víc)

Učiněny kroky vedoucí k vyřešení problému tak daleko;
- Použité SpeedFan sledování teplot, vše se zdálo pokuty kromě mírně vysoká teplota CPU
- Snížená teplota CPU by re-pokrývající s Thermal Vložit, nyní pracuje na 50 stupňů v nečinnosti, asi 65 pod zatížením (stále vysoká i vím, ale 'bezpečné' teplota je 70 stupňů Věřím).
- @ Rozlišení 640x480 s nízkým nastavením; L4D trvá 30 minut, než uříznout.
- @ Rozlišení 800x600 s nízkým nastavením; L4D trvá 5 minut, než uříznout.
- Všechny ostatní usnesení, instant vystřižené na výchozí úroveň.
- PSU čísla vypadají všechny běžné z SpeedFan.

Pokud budete potřebovat jakékoliv další informace, pak prosím, zeptejte se mě: D!
Old 17. června 2009, 06:09
Člen Skupina

Default Černé obrazovky během všech her

souzen přeinstalovali grafické kartě řidiče?
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.