![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Za prvé, díky předem za jakoukoli radu vás může nebo nemusí být schopen dát! I appologise pokud je to ve špatné sekci, ale můj pád se vyskytuje pouze v průběhu hry, a jsem si jistý, jak na to, co je špatně. I nedávno nainstalovali nový pevný disk v počítači (a Medion 8080XL) po původní disk se stal příliš hlučné rámci všeobecné použití. Vzhledem k tomu, že instalujete XP SP3 a my řidiči, okna, aktualizace, atd., byl počítač chová bezchybně. Avšak poté, co nainstalovali několik her; Levá 4 mrtvých, Star Wars republiky Commando, Battlefield 2 a mše Effect, rychle jsem zjistil, že všechny hry jsou shazovat okamžitě po naložení úrovni. Havárie je instantní černá obrazovka, kde se sleduje uvolňuje vstup z počítače, a to se stává nereaguje na klávesnici. I pak se držte tlačítko napájení v vypnout před restartováním to znovu. PC je v pořádku v obecné použití však byla a spuštěním hry na 1280x1024 před instalací nového pevného disku. Specifikace systému; - Pentium 4 3Ghz - Nvidia 7600GT 256megabajt - Western Digital 160gigabajt IDE HDD - 2GB RAM DDR (nevědí nic o načasování atd.) - 350W PSU - On-palubě AC97 audio - Stock Cooler, atd (zeptat, jestli byste chtěli vědět víc) Učiněny kroky vedoucí k vyřešení problému tak daleko; - Použité SpeedFan sledování teplot, vše se zdálo pokuty kromě mírně vysoká teplota CPU - Snížená teplota CPU by re-pokrývající s Thermal Vložit, nyní pracuje na 50 stupňů v nečinnosti, asi 65 pod zatížením (stále vysoká i vím, ale 'bezpečné' teplota je 70 stupňů Věřím). - @ Rozlišení 640x480 s nízkým nastavením; L4D trvá 30 minut, než uříznout. - @ Rozlišení 800x600 s nízkým nastavením; L4D trvá 5 minut, než uříznout. - Všechny ostatní usnesení, instant vystřižené na výchozí úroveň. - PSU čísla vypadají všechny běžné z SpeedFan. Pokud budete potřebovat jakékoliv další informace, pak prosím, zeptejte se mě: D! |
|
| |||
| |||
| souzen přeinstalovali grafické kartě řidiče? |