![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Πρώτα από όλα, ευχαριστώ εκ των προτέρων για οποιαδήποτε συμβουλή σας μπορεί ή δεν μπορεί να είναι σε θέση να δώσει! I appologise αν αυτό είναι σε λάθος σημείο, ωστόσο συντριβή μου μόνο κατά τη διάρκεια αγώνων, και είμαι σίγουρος για το τι είναι λάθος. Έχω πρόσφατα εγκαταστήσει ένα νέο σκληρό δίσκο στον υπολογιστή μου (α Medion 8080XL) μετά από τον αρχικό δίσκο έγινε πολύ θορυβώδη υπό τη γενική χρήση του. Από την εγκατάσταση XP SP3 και μου οδηγούς, τα παράθυρα ενημερώσεις κλπ, ο υπολογιστής έχει συμπεριφέρονται ομαλά. Ωστόσο, έχοντας εγκαταστήσει μερικά παιχνίδια? Left 4 Dead, Star Wars Δημοκρατίας καταδρομέας, Battlefield 2 Mass Effect και μου γρήγορα διαπίστωσε ότι όλα τα παιχνίδια ήταν συντρίβεται αμέσως μετά τη φόρτωση επίπεδο. Το δυστύχημα είναι ένα άμεσο Μαύρη οθόνη όπου η οθόνη χάνει τα στοιχεία από τον υπολογιστή, και γίνεται αδιάφορη για το πληκτρολόγιο. Θα πρέπει τότε να κατέχουν την εξουσία στο κουμπί για να την απενεργοποιήσετε, πριν την επανεκκίνηση ξανά. Ο υπολογιστής είναι καλός σε γενική χρήση όμως, και τρέχει παιχνίδια σε 1280x1024, προτού εγκαταστήσετε το νέο σκληρό δίσκο. Προδιαγραφές Συστήματος? - Pentium 4 3GHz - Nvidia 7600GT 256MB - Western Digital 160GB HDD IDE - 2GB RAM DDR (δεν γνωρίζω τίποτα για ωράρια κλπ) - 350W PSU - Εποχούμενη AC97 audio - Stock Cooler, κτλ (ρωτήστε αν θέλετε να μάθετε περισσότερα) Τα μέτρα που ελήφθησαν για να επιλύσει το πρόβλημα μέχρι τώρα? - Χρησιμοποιείται για την παρακολούθηση SpeedFan θερμοκρασίες, όλα φαίνονταν ωραία εκτός ελαφρώς υψηλής θερμοκρασίας CPU - Μείωση της CPU temp εκ νέου την κάλυψη με θερμικής Επικόλληση, σήμερα, λειτουργεί στους 50 βαθμούς σε κατάσταση αδράνειας, περίπου 65 με φορτίο (ακόμη υψηλό ξέρω, αλλά "ασφαλές" θερμοκρασία είναι 70 βαθμούς πιστεύω). - @ Ανάλυση 640x480 με χαμηλές ρυθμίσεις? L4D τρέχει για 30 λεπτά πριν από τη διακοπή. - @ Ανάλυση 800x600 με χαμηλές ρυθμίσεις? L4D τρέχει για 5 λεπτά πριν από τη διακοπή. - Όλα τα άλλα ψηφίσματα, τα στιγμιαία κομμένες σε ένα επίπεδο εκκίνησης. - PSU στοιχεία από όλα φαίνεται κανονική SpeedFan. Αν χρειάζεστε οποιαδήποτε άλλη πληροφορία παρακαλώ μόνο με ρωτούν: D! |
|
| |||
| |||
| Προσπάθησα να ξαναεγκαταστήσετε σας κάρτα γραφικών τους οδηγούς; |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Μαύρη οθόνη κατά την εκκίνηση | weg | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 28 Οκτωβρίου 2009 11:56 |
| Οθόνη Goes Black | katiecoos | Laptops, Κινητά & PDA | 5 | 15 Ιουν 2008 07:49 |
| Μαύρη οθόνη κατά την εκκίνηση | treman07 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 18 | 18 Μαΐου 2008 15:58 |
| Νέα κατασκευή, μαύρη οθόνη. | tmockingbird | Γενική Συζήτηση Hardware | 8 | 25 Απρ 2008 10:02 |
| Gateway - μαύρη οθόνη. | mandymariee | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 2 | 26η Σεπ 2007 17:46 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |