![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Prije svega, hvala unaprijed za bilo kakav savjet ili ste svibanj svibanj neće moći dati! Ja appologise, ako je ona u krivu rubriku, međutim moj sudar dolazi samo tijekom igre, a ja sam sigurni da ono što je pogrešno. Ja sam nedavno instalirali novi tvrdi disk na moj računalo (a Medion 8080XL) nakon originalnog diska postala previše glasan pod opće uporabe. Budući da instalirate XP SP3 i moji vozači, Windows ažuriranja itd, na računalu je ponassa glatko. Međutim, nakon što je instalirano nekoliko igara; Left 4 Dead, Star Wars Republic Commando, bojiątu 2 i Mass Effect, brzo sam pronašao da su sve igre bile odmah nakon pad sustava loading nivou. The crash je instant Black Screen monitor gubi, gdje je ulaz s računalom, a on postaje reagira na tipkovnici. I onda moram držati tipku power in ga isključiti prije ponovnog ga opet. PC je u redu u općoj upotrebi međutim, i da je pokrenut igre na 1280x1024 prije instalacije na novi tvrdi disk. Specifikacija sustava; - Pentium 4 3Ghz - Nvidia 7600GT 256MB - Western Digital IDE 160GB HDD - 2GB DDR RAM-a (ne znam ništa o vrijeme itd.) - 350W PSU - On-pansion AC97 audio - Stock hladnjak, itd (pitaj ako želite znati više) Poduzeti korake za rješavanje problema do sada; - Koristi se za praćenje temperature SpeedFan, naizgled sve u redu osim neznatno CPU visoke temperature - Smanjena CPU temp po re-pokrivajući ga s termalnom Zalijepi, sada posluje na 50 stupnjeva u mirovanju, oko 65 pod opterećenjem (još uvijek visoka ja znam, ali "sigurno" Temperatura je 70 stupnjeva, ja vjerujem). - @ Rezoluciji 640x480 sa niskim postavkama; L4D traje 30 minuta prije iskorijeni. - @ Rezoluciji 800x600 sa niskim postavkama; L4D traje 5 minuta prije iskorijeni. - Sve druge rezolucije, instant izrezati na početnu razinu. - PSU svi likovi izgledaju normalne od SpeedFan. Ukoliko trebate bilo kakve druge informacije molimo samo pitajte me: D! |
|
| |||
| |||
| pokušao ponovo instalirati upravljačke programe vaše grafičke kartice? |