kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > PC és konzol játékok

Register

Fekete képernyő alatt All Games

Reply

Téma eszközök
Old Június 15 2009, 15:52
Új tag Csoport

Először is köszönöm előre is minden tanácsot akkor lehet, hogy nem tudja adni! Én appologise ha ez a rossz szakasz, én azonban csak akkor történik ütközés során játékokat, és én nem biztos, hogy mi a baj.

Nekem van nemrégiben beiktatott új merevlemez a számítógépet (a Medion 8080XL), miután az eredeti lemez is túl zajos az általános felhasználásra. Mivel az XP SP3 telepítése, és a járművezetők, a Windows frissítések, stb, a számítógép nem viselkedik zökkenőmentesen.

Azonban néhány telepített játékok, Left 4 Dead, Star Wars Republic Commando, Battlefield 2 és a Mass Effect, azt hamar megállapították, hogy az a játék betöltése után azonnal összeomlik a szinten. A baleset egy pillanatra fekete képernyő, ahol a monitor bukik a bemeneti és a számítógép, és annak, hogy a billentyűzet nem válaszol. Aztán van, hogy a villamosenergia-gombot, hogy kapcsolja ki újraindítása előtt újra. A PC rendben van, általánosan használt azonban volt, és futó játékok a 1280x1024 telepítése előtt az új merevlemezt.

A rendszer leírása;
- Pentium 4 3GHz
- Nvidia 7600GT 256MB
- Western Digital 160GB IDE HDD
- 2 GB DDR RAM (nem tudom, semmit időzítéseket stb)
- 350W tápegység
- Fedélzeti AC97 Audio
- Stock Cooler, stb (kérni, ha szeretne többet tudni)

Lépéseket kell tenni a probléma megoldására eddig;
- Használt SpeedFan hőmérséklet ellenőrzésére, minden látszott, egy kissé magas a CPU hőmérséklet
- Csökkentett CPU hőm újraészterezési amely azt Thermal Beillesztés, hogy most már működik, 50 fok idle, mintegy 65 terhelés alatt (tudom, még mindig magas, de a "biztonságos" hőmérséklete 70 fok Hiszem).
- @ 640x480 felbontás, alacsony beállítása, L4D fut 30 percig, mielőtt levágta.
- @ 800x600 alacsony felbontás beállítása, L4D fut 5 percig, mielőtt levágta.
- Minden más állásfoglalásokat, instant vágni a kiindulási szintre.
- PSU adatok minden rendes látod a SpeedFan.

Ha szükség van minden olyan egyéb információt, akkor csak kérdezze meg: D!
Old Június 17 2009, 06:09
Csoport tagja

próbáltam újratelepíteni a grafikus kártya vezetők?
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.