![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Először is köszönöm előre is minden tanácsot akkor lehet, hogy nem tudja adni! Én appologise ha ez a rossz szakasz, én azonban csak akkor történik ütközés során játékokat, és én nem biztos, hogy mi a baj. Nekem van nemrégiben beiktatott új merevlemez a számítógépet (a Medion 8080XL), miután az eredeti lemez is túl zajos az általános felhasználásra. Mivel az XP SP3 telepítése, és a járművezetők, a Windows frissítések, stb, a számítógép nem viselkedik zökkenőmentesen. Azonban néhány telepített játékok, Left 4 Dead, Star Wars Republic Commando, Battlefield 2 és a Mass Effect, azt hamar megállapították, hogy az a játék betöltése után azonnal összeomlik a szinten. A baleset egy pillanatra fekete képernyő, ahol a monitor bukik a bemeneti és a számítógép, és annak, hogy a billentyűzet nem válaszol. Aztán van, hogy a villamosenergia-gombot, hogy kapcsolja ki újraindítása előtt újra. A PC rendben van, általánosan használt azonban volt, és futó játékok a 1280x1024 telepítése előtt az új merevlemezt. A rendszer leírása; - Pentium 4 3GHz - Nvidia 7600GT 256MB - Western Digital 160GB IDE HDD - 2 GB DDR RAM (nem tudom, semmit időzítéseket stb) - 350W tápegység - Fedélzeti AC97 Audio - Stock Cooler, stb (kérni, ha szeretne többet tudni) Lépéseket kell tenni a probléma megoldására eddig; - Használt SpeedFan hőmérséklet ellenőrzésére, minden látszott, egy kissé magas a CPU hőmérséklet - Csökkentett CPU hőm újraészterezési amely azt Thermal Beillesztés, hogy most már működik, 50 fok idle, mintegy 65 terhelés alatt (tudom, még mindig magas, de a "biztonságos" hőmérséklete 70 fok Hiszem). - @ 640x480 felbontás, alacsony beállítása, L4D fut 30 percig, mielőtt levágta. - @ 800x600 alacsony felbontás beállítása, L4D fut 5 percig, mielőtt levágta. - Minden más állásfoglalásokat, instant vágni a kiindulási szintre. - PSU adatok minden rendes látod a SpeedFan. Ha szükség van minden olyan egyéb információt, akkor csak kérdezze meg: D! |
|
| |||
| |||
| próbáltam újratelepíteni a grafikus kártya vezetők? |