פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > PC & קונסולת משחקים

Register

מסך שחור במהלך כל המשחקים

Reply

שרשרת כלים
Old 15 יוני 2009, 15:52
קבוצת חברות חדשות

Default מסך שחור במהלך כל המשחקים

קודם כל, תודה מראש על כל עצה אתה יכול או לא להיות מסוגל לתת! אני appologise אם זה לא נכון את הסעיף, אולם שלי לקרוס מתרחשת רק בזמן משחקים, ואני בטוח על מה לא בסדר.

יש לי לאחרונה התקנתי דיסק קשיח חדש על המחשב שלי (א Medion 8080XL) לאחר הדיסק המקורי הפך רועש מדי תחת כללי השימוש. מאז התקנת XP SP3, את מנהלי ההתקנים, עדכוני Windows וכו ', המחשב כבר מתנהג בצורה חלקה.

עם זאת, בעל מותקנים כמה משחקים; שמאל 4 המלח, קומנדו הרפובליקה Star Wars, שדה הקרב 2 ו המוניים למעשה, אני נמצא במהירות כי כל המשחקים היו crashing מיד לאחר טעינת הרמה. את לקרוס היא מיידית מסך שחור שבו לפקח looses קלט מהמחשב, וזה הופך את המקלדת כדי להגיב. אז אני צריך להחזיק את מתג ההפעלה כדי להשבית אותו לפני הפעלה מחדש זה שוב. המחשב בסדר בכלל להשתמש עם זאת, והוא מפעיל את המשחקים ב-1280x1024 לפני התקנת הדיסק הקשיח החדש.

מפרט מערכת;
- פנטיום 4 3Ghz
- Nvidia 7600GT 256MB
- Western Digital 160GB IDE HDD
- 2GB זיכרון RAM DDR (לא יודע שום דבר על timings וכו ')
- 350W PSU
- On-Board AC97 Audio
- Cooler מניות, וכו '(שאל אם אתה מעוניין לדעת יותר)

הצעדים שננקטו על מנת לפתור בעיה עד כה;
- משמש SpeedFan כדי לנטר טמפרטורות, הכל נראה בסדר, למעט מעט גבוה CPU טמפרטורה
- על ידי צמצום זמני CPU Re כיסוי Thermal הדבק עם זה, היא פועלת כעת ב 50 מעלות לפהות, בערך 65 תחת עומס (עדיין גבוה אני יודע, אבל 'בטוח' הטמפרטורה היא 70 מעלות אני מאמין).
- @ 640x480 ברזולוציה נמוכה עם הגדרות; L4D פועל במשך 30 דקות לפני לנתק.
- @ 800x600 ברזולוציה נמוכה עם הגדרות; L4D פועל עבור 5 דקות לפני לנתק.
- כל שאר החלטות, מיידיות מתחיל לגזור על הרמה.
- כל נתוני PSU נראה רגיל מ SpeedFan.

אם אתה צריך כל מידע אחר בבקשה רק שאל אותי: D!
Old 17 יוני 2009, 06:09
חבר קבוצת

Default מסך שחור במהלך כל המשחקים

ניסיתי התקנה מחדש של מנהלי ההתקן של כרטיס המסך שלך?
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.