mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > PC & konsolės Žaidimai

Register

Juodas ekranas Per Visi žaidimai

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 15, 2009, 15:52
Naujas Narys

Default Juodas ekranas Per Visi žaidimai

Pirmiausia, ačiū iš anksto už bet kokią konsultaciją Jums gali arba negali duoti! Aš appologise jei tai ne tame skyriuje, tačiau mano gedimų pasitaiko tik per žaidimus, ir esu tikras, kad tai, kas neteisinga.

Aš neseniai įdiegėte naują kietąjį diską į savo kompiuterį (Medion 8080XL) po originalaus disko tapo pernelyg triukšmingas pagal bendro naudojimo. Įdiegus XP SP3 "ir savo tvarkykles, Windows atnaujinimus ir tt, kompiuteris buvo elgiasi sklandžiai.

Tačiau, atsižvelgiant įrengti keletą žaidimų, Left 4 Dead "Star Wars Republic Commando, Battlefield 2, ir Mass Effect, aš greitai atrado, kad visi žaidimai buvo kritimo iškart po pakrovimo lygį. Kritimo trumpąją Black Screen, kai monitorius praranda nuo kompiuterio pirkimo, ir jis tampa nereaguoti į klaviatūrą. Aš tada turi turėti teisę mygtuką išjungti ją prieš iš naujo jį dar kartą. PC yra gerai, tačiau bendro naudojimo ir bėgo žaidimai 1280x1024 prieš diegiant naują kietąjį diską.

Sistemos specifikacija;
- Pentium 4 3GHz
- NVIDIA 7600GT 256MB
- Western Digital 160GB IDE HDD
- 2GB DDR RAM (nieko nežinau apie laikus ir tt)
- 350W PSU
- On-board AC97 audio
- Stock aušintuvas, ir tt (klausti, jei norite sužinoti daugiau)

Veiksmai, kurių imtasi siekiant išspręsti problemą iki šiol;
- Naudotos SpeedFan stebėti temperatūrą, visi atrodo gerai, išskyrus šiek tiek aukštą procesoriaus temperatūrą
- Reduced CPU temp iš naujo, apimantis jį Thermal Paste, dabar jis veikia prie 50 laipsnių tuščiąja eiga, esant apkrovai apie 65 (vis dar didelis aš žinau, bet "saugūs" temperatūra yra 70 laipsnių tikiu).
- @ 640x480 rezoliucija su maža parametrai; L4D trunka 30 minučių, kol išjungtas.
- @ 800x600 mažai parametrai; L4D trunka 5 minutes iki atjungta.
- Visos kitos rezoliucijos, momentiniai iškirpti pradėjus lygis.
- PSU skaičiai visiems atrodo normalus iš SpeedFan.

Jeigu jums reikia kitos informacijos, tada prašome just ask me: D!
Old Birželis 17, 2009, 06:09
Narys

Default Juodas ekranas Per Visi žaidimai

bandė įdiegti savo vaizdo plokštės tvarkykles?
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Juodasis ekranas boot-up Weg Windows "operacinės sistemos 1 28 spalis 2009 11:56
Ekranas Goes Black katiecoos Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 5 Birželis 15, 2008 07:49
Juodas ekranas startuojant treman07 Windows "operacinės sistemos 18 Gegužė 18, 2008 15:58
Nauja statyba, juodas ekranas. tmockingbird General Hardware Chat 8 Balandis 25, 2008 10:02
Gateway - juodas ekranas. mandymariee Graphics Cards & Monitoriai 2 26 rugsėjis 2007 17:46
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.