![]() |
|
| |||
| |||
| Vispirms, paldies iepriekš par jebkādu konsultāciju, jums var vai nevar to sniegt! Es appologise ja tas ir nepareizi sadaļā, tomēr mans crash parādās tikai laikā spēles, un es esmu pārliecināts par to, kas ir nepareizi. Es nesen ir uzstādīta jaunā cietā diska mana datora (Medion 8080XL) pēc sākotnējās disks kļuva pārāk skaļš atbilstoši vispārējai izmantošanai. Jo instalējot XP SP3 un manu draiveri, logi atjauninājumiem utt dators uzvedas nevainojami. Tomēr, uzstādīti pāris spēles; Left 4 Dead, Star Wars Republika Commando, Battlefield 2 un Mass Effect, es ātri konstatēja, ka visas spēles crashing uzreiz pēc iekraušanas līmenī. Crash ir instant Black Screen kur uzrauga zaudē ieguldījumu no datora, un tas kļūst nereaģē uz klaviatūras. Es tad ir turēt varu pogu, lai to izslēgtu pirms atsākšanas vēlreiz. PC ir labi vispār lietot tomēr, un skrēja spēles 1280x1024 pirms instalēšanas jaunā cietā diska. Sistēmas specifikācijai; - Pentium 4 3Ghz - Nvidia 7600GT 256mb - Western Digital 160GB IDE HDD - 2GB RAM DDR (nezinu neko par secību etc) - 350W PSU - On-board AC97 audio - Stock Cooler, uc (jautāt, ja jūs vēlaties uzzināt vairāk) Veikti, lai atrisinātu problēmu līdz šim; - Lietotas SpeedFan, lai uzraudzītu temperatūru, visi likās soda izņemot nedaudz augstu CPU temperatūra - Samazinātas CPU temp atkārtoti par to ar Thermal Paste, ka tagad darbojas pie 50 ° idle ap 65 slodzes (joprojām liels es zinu, bet "drošu" temperatūra ir 70 grādi manuprāt). - @ 640x480 ar zemu iestatījumus; L4D ilgs 30 minūtes pirms pārtraukts. - @ 800x600 izšķirtspēja ar zemu iestatījumus; L4D ilgs 5 minūtes, pirms tiek pārtraukts. - Visas citas rezolūcijas, instant izgriezt uz sākuma līmeni. - PSU skaitļi normālu visu skatīties no SpeedFan. Ja Jums ir nepieciešama jebkura cita informācija, tad, lūdzu, vienkārši pajautājiet man: D! |
|
| |||
| |||
| mēģināju pārinstalēt savu grafikas kartes draiveri? |
![]() |
|
| Bookmarks |