![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Przede wszystkim, dzięki z góry za wszelkie rady może lub nie może być w stanie podać! I appologise, jeżeli jest to zły punkt, jednak mój crash występuje tylko podczas gry, a ja jestem pewien, co jest złe. Mam zainstalowany niedawno nowy dysk twardy w moim komputerze (a Medion 8080XL) po pierwotnym dysku stał zbyt hałaśliwym ramach ogólnego użytku. Ponieważ instalacji XP SP3 i moje sterowniki, aktualizacje systemu Windows itp, komputer został behaving sprawnie. Jednakże, mając zainstalowanych kilka gier; Pozostało 4 Dead, Star Wars Republic Commando, Battlefield 2 i Mass Effect, I szybko ustaliliśmy, że wszystkie gry zostały upaść od razu po załadowaniu poziomu. W wypadku jest natychmiastowy czarny ekran monitora, gdzie posyla wejściowego z komputera, a staje się odpowiadać na klawiaturze. Ja muszę trzymać przycisk zasilania w celu wyłącz go przed ponownym uruchomieniem go ponownie. Komputer jest w porządku jednak w powszechnym użyciu, i został uruchomiony gry na 1280x1024 przed zainstalowaniem nowego dysku twardego. Wymagania systemowe; - Pentium 4 3Ghz - NVIDIA 7600GT 256MB - Western Digital 160GB IDE HDD - 2GB pamięci RAM DDR (nie wiem nic na temat taktowania, itp.) - 350W PSU - Na pokładzie AC97 audio - Stock Cooler, itp (pytanie, czy chcesz dowiedzieć się więcej) Kroki podjęte w celu rozwiązania problemu do tej pory; - Służy do monitorowania temperatury SpeedFan, wszystko wydawało się dobrze z wyjątkiem nieco wysoka temperatura procesora - Reduced CPU temp. ponownie obejmujących go Termálne Wklej, teraz pracuje na biegu jałowym 50 stopni, około 65 pod obciążeniem (nadal wysokie wiem, ale "bezpiecznego" temperatura wynosi 70 stopni wierzę). - @ Rozdzielczość 640x480 z niskim ustawienia; L4D trwa 30 minut przed odcięte. - @ Rozdzielczości 800x600 z niskim ustawienia; L4D działa na 5 minut przed odcięte. - Wszystkie inne rezolucje, instant przycinanych na rozpoczęcie poziomie. - Wszystkie dane PSU wygląd normalnej z SpeedFan. Jeśli potrzebujesz innych informacji to proszę zwrócić się do mnie: D! |
|
| |||
| |||
| próbował ponownie zainstalować sterowniki karty graficznej? |