![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Po prvé, vďaka vopred za akúkoľvek radu vás môže alebo nemusí byť schopný dať! I appologise ak je to v zlej sekcii, ale môj pád sa vyskytuje len v priebehu hry, a som si istý, ako na to, čo je zle. I nedávno nainštalovali nový pevný disk v počítači (a Medion 8080XL) po pôvodný disk sa stal príliš hlučné rámci všeobecné použitie. Vzhľadom k tomu, že inštalujete XP SP3 a my vodiči, okná, aktualizácie, atď, bol počítač chová bezchybne. Avšak potom, čo nainštalovali niekoľko hier; Ľavá 4 mŕtvych, Star Wars republiky Commando, Battlefield 2 a omše Effect, rýchlo som zistil, že všetky hry sú shazovat okamžite po naložení úrovni. Havárie je instantná čierna obrazovka, kde sa monitoruje uvoľňuje vchod z počítača, a to sa stáva nereaguje na klávesnici. I potom sa držte tlačidlo napájania v vypnúť pred reštartovaním to znova. PC je v poriadku v všeobecné použitie však bola a spustením hry na 1280x1024 pred inštaláciou nového pevného disku. Špecifikácia systému; - Pentium 4 3Ghz - Nvidia 7600GT 256megabajt - Western Digital 160gigabajt IDE HDD - 2GB RAM DDR (nevedia nič o načasovaní atď) - 350W PSU - On-palube AC97 audio - Stock Cooler, atd (opýtať, či by ste chceli vedieť viac) Podnikli kroky vedúce k vyriešeniu problému tak ďaleko; - Použité SpeedFan monitorovanie teplôt, všetko sa zdalo pokuty okrem mierne vysoká teplota CPU - Znížená teplota CPU by re-vzťahujúca s Thermal Vložiť, teraz pracuje na 50 stupňov v nečinnosti, asi 65 pod zaťažením (stále vysoká aj viem, ale 'bezpečné' teplota je 70 stupňov Verím). - @ Rozlíšenie 640x480 s nízkym nastavením; L4D trvá 30 minút, ako odrezať. - @ Rozlíšenie 800x600 s nízkym nastavením; L4D trvá 5 minút, ako odrezať. - Všetky ostatné uznesenia, instant vystrihnuté na predvolenú úroveň. - PSU čísla vyzerajú všetky bežné z SpeedFan. Ak budete potrebovať akékoľvek ďalšie informácie, potom prosím, opýtajte sa ma: D! |
|
| |||
| |||
| súdený přeinstaloval grafickej karte vodiča? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Čierna obrazovka na boot-up | weg | Operačné systémy Windows | 1 | 28.října 2009 11:56 |
| Obrazovka Goes Black | katiecoos | Notebooky, Mobily a PDA | 5 | 15 júna 2008 07:49 |
| Čierna obrazovka pri štarte | treman07 | Operačné systémy Windows | 18 | 18. mája 2008 15:58 |
| Nová konštrukcia, čierna obrazovka. | tmockingbird | Všeobecné Hardware Chat | 8 | 25. apríl 2008 10:02 |
| Gateway - čierna obrazovka. | mandymariee | Graphics Cards & Monitory | 2 | 26. September 2007 17:46 |
| Thread Tools | |
| |