мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > ПЦ & конзоле Игре

Register

Црн Екран Током све игре

Reply

Тхреад Тоолс
Old 15. јуни 2009, 15:52
Нови члан групе

Default Црн Екран Током све игре

Пре свега, хвала унапред за било какав савет или сте мај мај неће моћи да да! И ако аппологисе ово је у криву рубрику, међутим мој судар долази само током игре, а ја сам сигурни да оно што је погрешно.

Ја сам недавно инсталирали нови тврди диск на мој рачунар (а Медион 8080КСЛ) након оригиналног диска постала превише гласан под опште употребе. Будући да инсталирате КСП СП3 и моји возачи, Уиндоус исправке итд, на рачунару је понасса глатко.

Међутим, након што је инсталирана неколико игара; Лефт 4 Деад, Стар Уарс Републиц Цомманд, бојиа̨ту 2 и Масс Еффецт, брзо сам пронашао да су све игре биле одмах након пад система лоадинг нивоу. Тхе црасх је инстант Блацк Сцреен монитор губи, где је улаз са рачунаром, а он постаје реагује на тастатури. И онда морам држати тастер поуер ин га искључити пре поновног га опет. ПЦ је у реду у општој употреби међутим, и да је покренут игре на 1280кс1024 пре инсталације на нови хард диск.

Спецификација система;
- Пентиум 4 3Гхз
- НВИДИА 7600ГТ 256МБ
- Уестерн Дигитал ИДЕ 160ГБ ХДД
- 2ГБ ДДР РАМ-а (не знам ништа о време итд)
- 350У псу
- Он-пансион АЦ97 аудио
- Стоцк хладњак, итд (питај ако желите да знате више)

Предузети кораке за решавање проблема до сада;
- Користи се за праћење температуре СпеедФан, наизглед све у реду осим незнатно ЦПУ високе температуре
- Смањена ЦПУ темп по ре-покривајући га са термалним Залепи, сада послује на 50 степени у мировање, око 65 под оптерећењем (још увек висока ја знам, али "сигурно" Температура је 70 степени, ја верујем).
- @ Резолуцији 640кс480 са ниским подешавањима; Л4Д траје 30 минута пре искорени.
- @ Резолуцији 800кс600 са ниским подешавањима; Л4Д траје 5 минута пре искорени.
- Све друге резолуције, инстант исећи на почетну ниво.
- Псу сви ликови изгледају нормалне од СпеедФан.

Уколико требате било какве друге информације молимо само питајте ме: Д!
Old 17. јуни 2009, 06:09
Мембер Гроуп

Default Црн Екран Током све игре

покушао поново инсталирате управљачке програме ваше графичке картице?
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Црни екран на подизање система Уег Уиндоус Оператинг Сыстемс 1 28. Окт 2009 11:56
Сцреен гоес Блацк катиецоос Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 5 15. јуна 2008 07:49
Црни екран на покретању треман07 Уиндоус Оператинг Сыстемс 18 18. маја 2008 15:58
Градити нови, црни екран. тмоцкингбирд Генерал Хардуаре Цхат 8 25 април 2008 10:02
Гатеуаы - Црни екран. мандымариее Грапхицс Цардс & Мониторс 2 26. сеп 2007 17:46
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц